Όπως έχει γίνει γνωστό ο 59χρονος Κώστας Πηλαδάκης και η 29χρονη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η ίδια μάλιστα επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα σε πρόσφατες δηλώσεις της λέγοντας: «Λέω σιγά σιγά να γίνει και ο γάμος. Δεν έχω αποφασίσει. Δεν έχω βρει ακόμη νυφικό».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην Real Life, ο γάμος θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στη Μύκονο. Πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του ζευγαριού που αποφάσισε να ενωθεί εκεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το μυστήριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο ιδιόκτητο εκκλησάκι του εξοχικού που διατηρεί ο Κώστας Πηλαδάκης, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του κολλητού φίλου του, Αντώνη Ρέμου στην περιοχή Φωκός. Εκεί αναμένεται να γίνει και η γαμήλια δεξίωση με λαμπερούς καλεσμένους.

Κουμπάρα του ζευγαριού θα είναι η στενή φίλη της ηθοποιού, Λεάννα Μάρκογλου, η οποία γνώρισε την Ναυσικά στον Κώστα. Οι προετοιμασίες του θρησκευτικού γάμου τους προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, ωστόσο ούτε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ούτε ο Κώστας Πηλαδάκης θέλουν να δίνουν λεπτομέρειες για το ευχάριστο γεγονός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ