Οι δύο αποχωρήσαντες του J2US, Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν μετά από καιρό την πρώτη τους Σαββατιάτικη έξοδο. Συγκεκριμένα, εθέαθησαν να απολαμβάνουν μαζί γιαπωνέζικα εδέσματα στο Tokyo Joe του Ψυχικού. Το συγκεκριμένο εστιατόριο αποτελεί πόλο έλξης πολλών καλλιτεχνών και πετυχημένων επιχειρηματιών. Το ζευγάρι Τούνη-Αλεξάνδρου έδειχνε -φυσικά- πολύ ερωτευμένο. Όπως μαθαίνω μάλιστα, ο αρραβώνας είναι θέμα χρόνου. Ειδικά ο Δημήτρης δεν κρύβει καθόλου την έντονη επιθυμία του να κάνει οικογένεια…

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε καλοκαιρινή τους απόδραση.

Πάμε τώρα στο «διπλωματικό» επεισόδιο που προέκυψε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και στην Μπέττυ Μαγγίρα. Σύμφωνοι, το τρέιλερ γυρίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, δεν το αμφισβήτησε κανείς αυτό. Το θέμα είναι όμως πως η Κατερίνα έλεγε όλη την εβδομάδα μέσα από την εκπομπή της ότι θα πάει στο Παρίσι με τις φίλες της. Και μάλιστα αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Νίκο Μουτσινά που το σχολίασε με χιούμορ μέσα από την εκπομπή του. Η αλήθεια είναι πως αν το σκετς από την ομάδα της Μαγγίρα είχε χιούμορ δεν θα ενοχλούσε. Δεν ήταν όμως χιουμοριστικό, ήταν ειρωνικό. Και σε αυτό συμφώνησαν εκατοντάδες άνθρωποι που το σχολίασαν αρνητικά στα social media.

Η Κατερίνα Καινούργιου στο πρόσφατο ταξίδι της στο Παρίσι.

Επίσης είδα κάπου ότι απέδωσαν στην Κατερίνα ένα σχόλιο του συνάδελφου Χάρη Λεμπιδάκη αναφορικά με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της Μπέττυς. Λίγο προσοχή βρε παιδιά. Η Κατερίνα όντως στεναχωρήθηκε πάρα πολύ, για την ακρίβεια σοκαρίστηκε όταν το άκουσε, καθώς έτυχε να μιλήσουμε μόλις της το είχαν στείλει. Και είναι κρίμα γιατί αυτά τα δύο κορίτσια συνεργάστηκαν πριν από χρόνια στον Alpha. Για την Μπέττυ ειδικά έχω γράψει πολλές φορές πόσο ταλαντούχα performer είναι και όλο αυτό που συμβαίνει τώρα θεωρώ ότι δεν της ταιριάζει καθόλου.

Αντίθετα η Κατερίνα, όπως και η Ιωάννα Τούνη που προαναφέραμε, είναι από τα πιο large κορίτσια του χώρου. Κερδίζουν πολλά χρήματα από τη δουλειά τους, δεν τα κλέβουν από κανέναν, και μπορούν να οργανώσουν με δικά τους έξοδα ένα ταξίδι για τις φίλες και συνεργάτιδές τους.

Επίσης μετά τον (οριστικό;) χωρισμό της, που την έχει πονέσει πολύ, η Κατερίνα είχε ανάγκη να βρεθεί στην αγαπημένη της πόλη που την κάνει χαρούμενη.

Άρχισα να συνηθίζω το DWTS και μου αρέσει. Η Βίκυ Καγιά -επιτέλους ξανά- μια κούκλα απαστράπτουσα, καθώς στα πρώτα live όλοι αναρωτιόντουσαν τι πήγαινε λάθος. Η επιτροπή έχει μια ενδιαφέρουσα δυναμική, σιγά σιγά γνωρίσαμε και τους παίκτες που δεν ξέραμε. Και επειδή πολλοί- ανάμεσά τους κι εγώ- αναρωτιόμασταν γιατί η Καγιά άφησε τη σιγουριά του GNTM, η απάντηση που μου είχε δώσει από την πρώτη στιγμή ήταν αποστομωτική: Μετά από τρία καλοκαίρια που έκανε 10 μόλις μέρες διακοπές, ήθελε να περάσει χρόνο με την οικογένειά της. Και αυτό οφείλει να είναι απολύτως σεβαστό.

Η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στο 5ο live του DWTS.

Ένα λάθος έκανε στον αέρα ο χαρισματικός Λάμπρος Φισφής αναφερόμενος στον σκηνοθέτη, Θεόδωρο Αγγελόπουλο. Δεν αποκαλούμε «κύριο» κάποιον που έχει φύγει από τη ζωή.

Εκεί στο Survivor, ζορίζονται πολύ μαθαίνω με τις γυναίκες-υποψήφιες παίκτριες καθώς λένε πολύ πιο δύσκολα το «ναι». Έφτασαν στο σημείο να κάνουν πρόταση σε σύζυγο πασίγνωστου άνκορμαν που δουλεύει σε αντίπαλο κανάλι. Όλοι ξέρουν πως φέτος η τηλεθέαση δεν θα είναι τόσο υψηλή, αφού η μυθοπλασία είναι φέτος σαρωτική.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ