Η οικοδέσποινα του χορευτικού σόου του Star έκανε μια ακόμα εμφάνιση βγαλμένη από κόκκινο χαλί. H Βίκυ Καγιά καταφέρνει κάθε φορά να κερδίσει τις εντυπώσεις και ξέρουμε τι φόρεσε στο live αυτής της Κυριακής.

Το look του 5ου live

Μία δημιουργία Maria Konidi επέλεξε η Βίκυ Καγιά στο 5ο live του DWTS. Ολοκλήρωσε το look της με ψηλοτάκουνα πέδιλα Gianvito Rossi και κοσμήματα από τον οίκο Kessaris. Το styling της παρουσιάστριας έχει αναλάβει η Έλενα Παπασταύρου. Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Χρήστος Μπαϊραμπάς και το μακιγιάζ της η Δήμητρα Αλτάνη.

«Η Βίκυ είναι η Βίκυ. Είναι ένα μοντέλο που μπορεί να υποστηρίξει όλα τα looks. Είναι εύπλαστη. Παρόλα αυτά, για φέτος έχουμε αποφασίσει να κινηθούμε με έμπνευση τα look του κόκκινου χαλιού και φυσικά, να προσθέσουμε πινελιές από fashion editorial. Είναι ένα υβρίδιο που λειτουργεί άριστα στη Βίκυ Καγιά. Άλλωστε κύριος σκοπός μας είναι, η Βίκυ να είναι όμορφη. Θα υιοθετούμε, λοιπόν, smart red carpet looks τα οποία θα έχουν ενδιαφέρον, χωρίς να υπάρχουν υπερβολές», είχε πει στο okmag η make up astist της οικοδέσποινας του DWTS.

Η λάμψη της δεν έχει να κάνει μόνο με το τι φόρεσε αλλά και με την γενικότερη διάθεση που έχει φέτος. Η ομάδα μου στο DWTS το Star μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου. Δεν με πιέζουν», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ