Η Μαρία Κορινθίου φεύγει…. αλλά ποια έρχεται τελικά; Αφού είδαμε πολλές νέες, όμορφες και δημοφιλείς παρουσίες να κάνουν δοκιμαστικά στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, τα σενάρια γύρω από την αντικατάστασή της γράφονται ξανά από την αρχή.

Τρία είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων. Πρόκειται για τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, που είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στo The Voice, την Κατερίνα Στικούδη που ανήκει ακόμα στο δυναμικό της Barking Well αλλά και την Ευαγγελία Αραβανή, ένα όνομα που ακουγόταν έντονα και πέρσι, μέχρι που προκρίθηκε τελικά η Δούκισσα Νομικού.

Εξάλλου και ο ίδιος ο παρουσιαστής είχε δείξει πέρσι την προτίμησή του στην Ευαγγελία καθώς οι δυο τους διατηρούν φιλικές σχέσεις, ο σταθμός όμως έδωσε τη θέση στη Δούκισσα, η οποία αποχώρησε απογοητευμένη μετά από λίγες εβδομάδες.

Η ενδεχόμενη συνεργασία του Γιώργου Λιάγκα με τη Βάλια Χατηζηθεοδώρου θα είχε ενδιαφέρον, τουλάχιστον καθώς η τελευταία έχει μάνατζερ την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία συνεργάζεται τηλεοπτικά με τη Φαίη Σκορδά. Όσο για την Κατερίνα Στικούδη, γνωρίζουμε ότι συζητάει ήδη και για ένα άλλο project με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη που μπορεί να της ταιριάζει και να την αφορά περισσότερο.

Αυτό που συζητιέται επίσης είναι ο ρόλος της αντικαταστάτριας της Μαρίας Κορινθίου είναι να μην περιορίζεται μόνο στις εμπορικές παρουσιάσεις, τη μαγειρική και τα ζώδια αλλά να μπαίνει και στο πάνελ όταν ξεκινάει το ψυχαγωγικό κομμάτι.

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα, μπορεί να χάνει την πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 (αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο το εμπορικό τμήμα του σταθμού) από την Κατερίνα Καινούργιου, κερδίζει όμως το σύνολο του κοινού, αφού η προτεραιότητα που δίνει στην ενημέρωση είναι πιο ελκυστική στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν προς το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, η οποία ολοκληρώνεται για το «Πρωινό» στις 7 Ιουλίου. Την ίδια μέρα αποχαιρετά η Κατερίνα Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Δανάη Μπάρκα και η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ η Φαίη Σκορδά θα τελειώσει μία εβδομάδα αργότερα, καθώς ο τελικός του Survivor θα γίνει στις 12 Ιουλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ