Η Μαρία Κορινθίου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και απάντησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και στη σχέση ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Είναι ακόμα νωρίς για να ξέρουμε τι θα γίνει του χρόνου. Κάθε χρόνο γίνονται αλλαγές, κάθε χρόνο ανανεώνονται κάποια πράγματα και παίρνονται διαφορετικές αποφάσεις. Διάφορα συζητάω, αλλά ούτε αυτό μπορώ να το απαντήσω».

Για τους δύο παρουσιαστές, ανέφερε: «Και ο Γρηγόρης και ο Γιώργος είναι στο ίδιο κανάλι, άρα δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια άτυπη κόντρα μεταξύ τους. Αλλά και πάλι είναι κάτι μεταξύ τους, αυτό εμένα δεν με αφορά. Εγώ έχω άλλη σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα και άλλη σχέση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου».

Για το αν θα ήθελε να δει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να επιστρέφει στην πρωινή ζώνη, η ίδια είπε: «Το έχω ξαναπαντήσει, νομίζω αρέσει στον κόσμο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πρωινό και το έχει χιλιοκάνει. Άλλο ο Γρηγόρης, άλλο ο Γιώργος. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι δημοσιογράφος, πάνω απ’ όλα και το έχει δηλώσει και ο ίδιος ότι τον ενδιαφέρει πρώτα η ενημέρωση. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι κάτι άλλο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ