Νίκο Μουτσινά: Είσαι χαρισματικός. Πολύ. Έκανες το Masked Singer δικό σου πάρτι, κάλεσες τους φίλους σου στην επιτροπή και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Μετά την Ελισάβετ, πρότεινες και την Αθηνά, μπήκε και ο Μαραντίνης που έχει την εμπειρία και τις μουσικές γνώσεις (εξάλλου του χρωστούσαν μια θέση από εκείνο το ταλαίπωρο La Banda που δεν βγήκε ποτέ). Επειδή Νίκο μου είσαι και ευφυής, πιστεύω ότι μέσα σου έχεις σκεφτεί ότι το «Καλό Μεσημεράκι» έχει ανάγκη να ξεκουραστεί μια δυο σεζόν, και εσύ μαζί του. Να κάνεις ξανά θέατρο, αυτό που αγαπάς περισσότερο. Γιατί είσαι και καλός ηθοποιός. Φέτος ένιωσα ότι επαναλαμβάνεσαι, πως δεν είσαι το ίδιο χαρούμενος- δεν σε αφήνει να χαρείς και η επικαιρότητα βέβαια. Και σίγουρα συμφωνείς ότι μια μεγάλη επιτυχία πρέπει να την αφήνουμε πριν αρχίσει να θαμπώνει.

Μαυρίκιε Μαυρικίου: Τα κατάφερες, έκανες όλους να ασχολούνται μαζί σου. Ακόμα και αν σε ειρωνεύονται, κάποιοι πικρόχολα, κάποιοι χυδαία, ζεις το όνειρό σου. Εσύ παραμένεις ευγενής. Και έχεις ζήτηση, κάνεις νούμερα. Έδωσες, μαθαίνω, τα χέρια για το Asia Express του Star. Nα πάρεις τη μέλλουσα σύζυγό σου και θα πάτε τον Απρίλιο στο Βιετνάμ και την Καμπότζη. Να επιβιώσετε μαζί με ένα ευρώ τη μέρα. Το απόλυτο crash test δηλαδή πριν από τον κυπριακό σας γάμο. Θες να πας και στο Just The Two Of Us. Θες να τα κάνεις όλα. Τώρα που γυρίζει. Ήταν βέβαια και πολλά τα χρήματα του Asia. Σε ήθελαν διαρκώς μαζί με την Ιλάειρα. Μαυρίκιε είσαι ένας εξαιρετικός μουσικός. Μην το ξεχνάς αυτό γιατί αν το ξεχάσεις εσύ, πώς θα το θυμόμαστε μετά εμείς;

Σπύρο Μπιμπίλα: Είσαι καλός άνθρωπος και ταλαντούχος. Αγαπάς πολύ τους συναδέλφους σου και όπως ο φίλος σου ο Μαυρίκιος, θες να τους κάνεις όλους χαρούμενους. Πραγματικά θαυμάζω το κουράγιο σου. Είσαι παντού εδώ και δύο χρόνια. Δεν ξέρω πώς τα προλαβαίνεις όλα. Φοβάμαι ότι μία μέρα θα μάθουμε ότι ήσουν τρεις άνθρωποι, όχι ένας. Όντως είπες τώρα ότι θα ζητάς πλέον 200 ευρώ για να βγαίνεις στις εκπομπές; Αφού ξέρεις ότι αυτό δεν μπορούν να το κάνουν, ούτε εσύ θα τους στεναχωρήσεις στο τέλος.

Αλέξη Κούγια: Εκτός δουλειάς σε έχω λίγο συναστραφεί στο παρελθόν και είσαι ένας άλλος άνθρωπος. Χαμογελαστός, ευγενικός, με χιούμορ. Καταλαβαίνω ότι καλείσαι να υπερασπιστείς ανθρώπους που η κοινή γνώμη έχει ήδη καταδικάσει, άρα δεν μπορείς να γίνεις αρεστός. Ξέρεις προφανώς πως ό,τι και να πεις στον αέρα, ακόμα και αν προσβάλλεις κάποιον, κάποια στιγμή θα πέσει στην ανάγκη σου και θα σε καλέσει. Όπως και εκείνοι ξέρουν ότι θα πεις πράγματα που θα δώσουν τίτλους. Όσο εξοργιστικά κι αν είναι. Ποιος έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης; Εσύ ή εκείνοι;

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν σου χαρίστηκαν ποτέ οι συνάδελφοί σου. Δεν απαντάς στις κάμερες έξω από το στούντιο (που δεν κάλεσες εσύ), σε λένε επηρμένη. Απαντάς, σε ειρωνεύονται γιατί ήσουν υπερ- αναλυτική. Έκανες κάποια λαθάκια κι εσύ από πέρσι, δεν βοήθησες τον τηλεοπτικό σου εαυτό. Ακόμα περισσότερα όμως έκανε το κανάλι σου στον τρόπο που (δεν) σε διαχειρίστηκε. Ειδικά ο Λιάγκας, καταλαβαίνεις ότι σύμμαχός σου δεν θα γίνει ποτέ. Στο πρόσωπό σου θα βλέπει πάντα τους ανθρώπους που θεωρεί ότι τον αδίκησαν στον ΣΚΑΪ. Γι’ αυτό τώρα λέει με κάθε ευκαιρία ότι δεν τον ενδιαφέρει να φύγει ξανά από τον ΑΝΤ1 έχοντας δει γύρω γύρω τα χειρότερα.

Σωτήρη Δανέζη, Γιάννη Χαραμίδη, Σπύρο Ιωαννίδη, Σπύρο Λάμπρου, Χρήστο Μαζανίτη, Αλέξη Κουβέλη, Γιάννη Σουλιώτη, Τάκη Σφυρή, Γιώργο Σιδέρη, Ανδριάνα Μαγγανιά: Είστε όλοι άξιοι δημοσιογράφοι, που βάλατε χωρίς δεύτερη σκέψη σε κίνδυνο τη ζωή σας για το ρεπορτάζ από το Ουκρανικό μέτωπο. Ένα μεγάλο μπράβο όμως και στους γενναίους οπερατέρ που σας συνοδεύουν στις αποστολές σας. Είστε οι αφανείς ήρωες της ενημέρωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ