Την απάντησή της -εμμέσως πλην σαφώς- έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη στον Αλέξη Κούγια ο οποίος αναρωτήθηκε on camera για το «ποια είναι» όταν του ανέφεραν το σχόλιο που είχε κάνει η ηθοποιός και Influencer μέσω του Instagram της.

«Δηλώνω ξεκάθαρα έχοντας σώας τας φρένας, μη φυσιολογική, ανύπαντρη, χωρίς οικογένεια, ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη, μετριότατη ηθοποιός και άσχημη στην τοποθεσία Μπανανία και είμαι καλά», δηλώνει η Μαίρη Συνατσάκη στην ανάρτησή της.

Τι έχει προηγηθεί;

Το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών κατήγγειλε τον Αλέξη Κούγια για κακοποιητικό, ακραίο ρατσιστικό και τρανσφοβικό λόγο. Ενώ εκείνος από την πλευρά του αναρωτήθηκε: «Υπάρχει η λέξη διεμφυλικός; Δεν το γνωρίζω και δεν γνωρίζω αν υπάρχει και αυτό το σωματείο».

Η Μαίρη Συνατσάκη πόσταρε μια σειρά από βίντεο από τη συνέντευξη του γνωστού ποινικολόγου, αλλά και ένα βίντεο με την ίδια όπου έγραφε για τον Αλέξη Κούγια: «Το ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Κούγιας με ζουρλαίνει».

Σε δηλώσεις του στο «Πρωινό» για τη δεύτερη μέρα της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αλέξης Κούγιας ρωτήθηκε σχετικά με τη δήλωση της Μαίρης Συνατσάκη. «Που έχει εργαστεί; Δεν γνωρίζω. Τι σημαίνει influencer; Δεν έχω καταλάβει. Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Ειλικρινά σας το λέω.Όπως και τη λέξη διεμφυλικός δεν την γνώριζα. Εύχομαι να είναι καμιά ωραία κοπέλα. Το έχω πει και για τον κύριο Λαζόπουλο, το είπα και για τον Τριανταφυλλόπουλο, έχουν «πεθάνει» γενικά και βρίσκουν κάτι για να τους/τις ξαναθυμηθεί ο κόσμος. Έχει η οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της. Έχουμε χάσει τη μπάλα», ήταν τα λόγια που ακολούθησαν, εξού και η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη για το «ποια είναι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ