«Κρατηθείτε από τις χειρολαβές» θα μπορούσε να είναι σήμερα ο τίτλος του Nikopolis. Σκεφτείτε κιόλας ότι η επιρροή της Πανσελήνου ξεκινάει ουσιαστικά από αύριο. Η Ελεονώρα Μελέτη τα βάζει με τη Νανά Παλαιτσάκη επειδή εκείνη είπε ότι στο σπίτι πρέπει ο άντρας να είναι ο αρχηγός κάτι που η πρώτη το βρήκε αναχρονιστικό. Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου διαπληκτίζεται έντονα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο για τον Κασσελάκη, εκείνος αποχωρεί από το πλατό, αλλά λίγο μετά ξαναμπαίνει και η ψυχραιμία επικρατεί.

Ο Λιάγκας και τα «τερατώδη ψέματα»

Ο Γιώργος Λιάγκας στη ημερήσιο ξέσπασμά του -σαν χάπι λίγο μετά τις δέκα- ισχυρίζεται ότι τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται «τερατώδη ψέματα» για εκείνον και μετά κάνει πάλι λόγο για τα νούμερα τηλεθέασης αφού εκείνος είναι πρώτος στο σύνολο. Δυστυχώς όμως το κανάλι του δεν έχει την ίδια άποψη, αφού οι εργαζόμενοι του ομίλου ΑΝΤ1 κάθε πρωί λαμβάνουν με κοινό mail ΜΟΝΟ την τηλεθέαση του δυναμικού κοινού 18-54 και όχι τα λεγόμενα «total».

Πού αναφερόταν όμως ο Γιώργος; Στην κόντρα του με τον Δημήτρη Ουγγάρεζο ή στην αποκάλυψη του φίλου του Στέφανου Κωνσταντινίδη για τις στομαχικές διαταραχές της Φαίης Σκορδά εξαιτίας της θεματολογίας που εκείνος είχε επιβάλλει πέρσι στο «Πρωινό»; Προς τιμήν της πάντως, η Φαίη Σκορδά που είχε σπεύσει να στηρίξει τον Δημήτρη αποφεύγοντας κομψά να αναφερθεί στον πρώην σύζυγό της, σχολίασε στους δικούς της ανθρώπους ότι το συγκεκριμένο σκηνικό που περιέγραψε ο Στέφανος δεν είχε να κάνει με τον Λιάγκα αλλά γενικότερα με τη σκληρή θεματολογία της εκπομπής εκείνη την εποχή. Μάλιστα η ίδια στηρίζει δυναμικά τη φετινή της επιλογή να μην έχει η εκπομπή ενημερωτική ενότητα, κάτι που όμως αποδυναμώνει τον ρόλου του ικανότατου Άγγελου Βουράκη, ο μόνος που παρέμεινε στην εκπομπή από την περσινή σεζόν -μακάρι να το είχε κάνει και από πέρσι…

Και σαν να μην του έφτανε αυτό του Γιώργου, βγαίνει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου (νικήτρια ζώνης χτες με 19,6%) και παραδέχεται ότι ξαναμίλησε στο τηλέφωνο το περασμένο Σάββατο με τον Δήμητρη, δίνοντας έτσι τέλος στη δική τους αντιπαράθεση που είχε ξεκινήσει από πέρσι!

Πολιτική (αν)ορθότητα

Η Super Κική τα βάζει με την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου που μετέδωσαν τη συνέντευξή της όπου αποκάλεσε «ηλίθια» την πρώην συνεργάτιδά της Φελίσια Τσαλαπάτη και πως εκείνη έκανε λιποανάρροφηση γιατί δεν θέλει να μοιάζει με τη Δανάη Μπάρκα (ΟΛΟ ΛΑΘΟΣ και από τις δυο πλευρές, δεν νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερη ανάλυση γιατί εκτιμώ την παρουσιάστρια αλλά εδώ δυστυχώς έχει και εκείνη μερίδιο ευθύνης).

Ο Mente Fuerte κάνει επίθεση στη Δανάη Μπάρκα επειδή εκείνη έθιξε τη Μαρία Σολωμού και έμμεσα τον ίδιο, αφού ουσιαστικά είναι και εκείνος «επιλογή» της συντρόφου του, συμπληρώνοντας ότι ταυτόχρονα τον ζητούσε να έρθει καλεσμένος αλλά εκείνος αρνιόταν.

To Twitter εν τω μεταξύ μαλώνει τον ΑΝΤ1 γιατί στο χτεσινό επεισόδιο της «Μάγισσας» προβλήθηκε σκηνή αιδιολειξίας λίγο μετά τις εννέα το βράδυ που βλέπουν και μικρά παιδιά. Στον ΣΚΑΪ περνάνε σήμερα χειρότερα και από τα δεινά της οικογένειας Πανθέου αφού η σειρά έκανε χτες 3,5% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό. Εντάξει, η σειρά αποδείχτηκε λίγο κατώτερη των προσδοκιών αλλά σίγουρα όχι για τόσο χαμηλά νούμερα. Αν συνεχιστεί αυτό, μοναδική λύση θα είναι η μετακίνησή της απέναντι από το Fame Story και να μπει το I am a Celebrity στη θέση της, απέναντι από τη «Φάρμα» του Star.

Μια καλή μέρα για τον Alpha

Η δε «Φάρμα» κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπώς απέναντι στη δυνατή μυθοπλασία («Σασμός»– 19,9%, «Μάγισσα»– 18,3%) σημειώνοντας 15,7% στα καθαρά νούμερα τηλεθέασης. Καλό σημάδι η ανταπόκριση που είχε το reality του Star στο γυναικείο κοινό 25-44 (19,6%) αλλά και τα παιδιά (19,2%). Πολύ χαμηλά νούμερα και για το «Κάνε ότι κοιμάσαι» με 2,9%, ενώ η «Παραλία» που ακολουθεί σημείωσε 9%.

Μικρή πτώση και για το My Style Rocks (8,2%) εξαιτίας της πρεμιέρας του Shopping Star (14%), αν και τα πρωτεία στη ζώνη εξακολουθεί κρατάει η Ζέτα Μακρυπούλια με 16,1%.

Η πρεμιέρα του Ηλία Βρεττού στον Alpha άλλαξε τις ισορροπίες στην απογευματινή ζώνη (15,2%) με τον «Τροχό» να κάνει 13,6%, το The Chase 12,9% και τον «Μονομάχο» να περιορίζεται στο 8,2%.

Τα καλά νέα για τον Apha συνεχίστηκαν και με τον «Παράδεισο των κυριών» (17,8%) που κέρδισε την προτίμηση του δυναμικού κοινού απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον ΑΝΤ1 (12%).

Στο συνόλο κοινού, νικητής ζώνης παρέμεινε ο «Έρωτας Φυγάς» του Open με 18,3%.

Κουίζ

Ποια διάσημη Ελληνίδα έδειχνε στα social ότι έκανε πολυτελείς διακοπές ενώ στην πραγματικότητα ανάρρωνε στο σπίτι της μετά από επίπονη πλαστική επέμβαση;

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

Διαβάστε επίσης:

Το άγνωστο παρασκήνιο της μεγάλης κόντρας Λιάγκα – Ουγγαρέζου και οι εκπλήξεις στα καθαρά νούμερα τηλεθέασης της Τετάρτης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ