Λιάγκας εναντίον Ουγγαρέζου: Δύο άνθρωποι που έγιναν συνεργάτες, μετά καλοί φίλοι, σχεδόν οικογένεια, και τώρα πια και επίσημα εχθροί. Βαριά λέξη; Μετά το σημερινό ξέσπασμα του πρώτου για τον πρώην κολλητό του που τελικά είναι «κακός άνθρωπος» -τον αποκάλεσε όμως και «ταλαντούχο» (οπότε να έχει επιχείρημα αν ξαναμιλήσουν)- αναμένεται τώρα η -δυναμική- αντίδραση του Δημήτρη.

Πώς ξεκίνησε η κόντρα Λιάγκα – Ουγγαρέζου

Την περασμένη σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας είχε κατακεραυνώσει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετά την εμφάνισή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου επειδή, σύμφωνα με τον πρώτο, δεν είχε πει την «αλήθεια» για τη δύσκολη περίοδο στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Αυτή ήταν και η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει για τον Δημήτρη, ο οποίος έκοψε κάθε επαφή μαζί του. Και αυτό γιατί δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Γιώργος είχε κρίνει αυστηρά τον Δημήτρη στον αέρα, πιο αυστηρά, ίσως, και από ανθρώπους που δεν ήταν καν φίλοι του.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης, τόσο μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή στο My Radio όσο και από το προσωπικό του blog, στάθηκε ιδιαίτερα αυστηρός με τον πρώην συνεργάτη του, κάτι που ο Γιώργος Λιάγκας θεώρησε ευθεία επίθεση και βγήκε να απαντήσει απαξιωτικά, τόσο χτες, όσο και σήμερα. Στο πλευρό του στάθηκε και ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος έκανε ανάρτηση φωτογραφίζοντας τον Ουγγαρέζο ως «μαγκούφη».

Ποιος έχει δίκιο; Καταρχάς, ο Γιώργος Λιάγκας είπε σήμερα ότι εκείνος τον έβαλε να κάτσει δίπλα του όταν πρωτοπήγε στο Mega, αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική: Ο Δημήτρης προϋπήρχε στο πρωινό, και είχε ερωτηθεί από το κανάλι αν θέλει να πλαισιώσει τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Τόσο ο Δημήτρης τότε, όσο και η Σάσα Σταμάτη βοήθησαν πολύ ώστε η εκπομπή να φτάσει και να παραμείνει στην κορυφή.

Η πρώτη κρίση στη σχέση τους ήρθε το 2013 όταν ο Δημήτρης αποφάσισε να παραμείνει στο Mega και να μην ακολουθήσει το ζευγάρι στον ΑΝΤ1, ενώ όταν ξανασυνεργάστηκαν, ο Γιώργος Λιάγκας έφερε στο πλατό τον Μάρκο Σεφερλή (που είχε μεγάλο beef τότε με τον Ουγγαρέζο) ρωτώντας τον καλεσμένο του στον αέρα τι είχε γίνει μεταξύ τους. Από τότε έγιναν πολλά ανάμεσα στους δύο άντρες για να φτάσουμε στο σωτήριο έτος 2023 και να μην λένε πλέον ούτε «καλημέρα».

Προσωπική πρόβλεψη, αν και κανείς από τους δύο δεν θα συμφωνήσει μαζί μου, είναι ότι ο Λιάγκας και ο Ουγγαρέζος θα τα ξαναβρούν στο μέλλον, γιατί αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν. Σίγουρα δεν είναι κάτι που θα συμβεί σύντομα καθώς υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση και από τις δύο πλευρές και κανείς από τους δύο δεν δείχνει διατεθειμένος να βάλει αυτή τη στιγμή νερό στο κρασί του. Stay tuned…

Οι νικητές και οι χαμένοι της Τετάρτης

Στην πρωινή ζώνη, ο Alpha κρατάει σταθερά τα πρωτεία: 26,8% το Happy Day, 19,7% η «Super Κατερίνα» στο κοινό 18-54. Η παρέα της Σταματίνας μάλιστα κατέγραψε χτες ένα εντυπωσιακό 49,3% στις γυναίκες 25-44, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου -σε πιο ανταγωνιστική ζώνη- είχε την υψηλότερη επίδοσή της στους άντρες του ίδιου ηλικιακού γκρουπ με 22%. Στην ίδια κατηγορία -περιέργως- ο Γιώργος Λιάγκας περιορίστηκε στο 6,8% με την εκπομπή να κερδίζει το κοινό 65+ με 22,3%.

Σε πτωτική πορεία το Breakfast @Star με 7,1% στο δυναμικό κοινό και υψηλότερη επίδοση στις γυναίκες 45-64 με 13,6%.

Μετά το προχτεσινό ηλεκτροσοκ του 5%, η Φαίη Σκορδά σκαρφάλωσε χτες στο 11% προσελκύοντας και εκείνη κυρίως τις γυναίκες 45-64 (13,5%). Σε σταθερά ανοδική πορεία το My Style Rocks (11,4%). Σε διψήφια νούμερα και ο Μάρκος Σεφερλής (10,5%) και ο Χρήστος Φερεντίνος (12,5%). Στο 11,8% οι «Πανθέοι», επίδοση χαμηλότερη από τις προσδοκίες του καναλιού.

Ευνοημένη βγαίνει μέχρι στιγμής η Δανάη Μπάρκα (12,4%), στα διψήφια και η Ελεονώρα Μελέτη που δίνει πάσα στο «Πάμε Δανάη» (11,9%) και ειδικά στη Θεσσαλονίκη που τη βγάζει πάνω από το Happy Day (19,2% και 13,3% αντίστοιχα).

Στο 11,4% κινήθηκε χτες η Ελένη Μενεγάκη με την εκπομπή της να κρατάει καλύτερη επαφή με την επικαιρότητα φέτος, ενώ τα απογεύματα η Μαρία Μπεκατώρου συνεχίζει να βγαίνει νικήτρια στο δυναμικό κοινό με 16,4% . Στο σύνολο κοινού προπορεύεται ελαφρά ο «Τροχός της Τύχης» με 17,9%.

Έρωτας… στα ύψη!

Στο Open, που δεν έχει ακόμα παρουσιάσει το νέο του ψυχαγωγικό πρόγραμμα, σαρώνει κυριολεκτικά στο σύνολο κοινού ο «Έρωτας Φυγάς» με 24,7%.

Πολύ χαμηλές επιδόσεις για το τηλεπαιχνίδι Switch με την Ευγενία Σαμαρά (2,4%), αλλά τα καλά μαντάτα έρχονται πιο αργά, με την «Παραλία» να σημειώνει 11% στο δυναμικό κοινό.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

Διαβάστε επίσης:

Οι αποκαλύψεις για τον Κασσελάκη, η παρουσιάστρια – έκπληξη του Open Weekend και τα καθαρά νούμερα τηλεθέασης της Δευτέρας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ