Ας βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο Open. Σε αντίθεση με όσα ακούστηκαν σήμερα στον ΣΚΑΪ, το σχήμα που εξετάζεται είναι διαφορετικό και θα είναι πραγματική… «βόμβα». Δεν έχει γίνει καμία πρόταση ούτε στην Αντελίνα Βαρθακούρη, ούτε στην Ιωάννα Μαλέσκου, ούτε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Τελεία. Σε άλλη διάσημη Ελληνίδα καλλονή έχει δοθεί προτεραιότητα, αλλά χρόνος υπάρχει ακόμα.

Όλα για τον Στέφανο

Ιδέες για επόμενα τηλεοπτικά ρεπορτάζ: Από που αγόρασε την ωραία του βερμούδα που φοράει το πρωί, τι νούμερο είναι η βερμούδα και πόσο κοστίζει. Επίσης, αποκλειστική συνέντευξη από τον γυμναστή του. Προτιμάει ασκήσεις για πλάτη ή για πόδια; Ποιος σηκώνει περισσότερα βάρη; Εκείνος ή ο Τάιλερ; Μια άλλη ιδέα επίσης είναι να στήσουν καραούλι στην κυρία που φροντιζει το σπίτι. Είναι ακατάστατοι; Αφήνουν πολλά άπλυτα πιάτα; Στρώνουν μόνοι το κρεβάτι τους; Αυτά πρέπει να μάθει ο λαός, μην τον αφήνετε στο σκοτάδι.

Πέρα από το χαριτωμένο όμως της υπόθεσης, η περίπτωση Κασσελάκη είναι ό,τι πιο ενδιαφέρον έχει συμβεί στο πολιτικό σκηνικό τα τελευταία χρόνια. Στο 100άρι τα έχει πάει πολύ καλά, δείχνει να κόβει με ευκολία το νήμα την Κυριακή, μένει τώρα να φανεί αν θα έχει την αντίστοιχη επίδοση στον μαραθώνιο. Επειδή όμως το επιτελείο του είναι πολύ δυνατό, κάτι μας λέει πως θα εμφανιστεί καλά προπονημένος.

Κυπριακός αέρας στο I’m a celebrity get me out of here

Και η Κύπρια τραγουδίστρια Στέλλα Γεωργιάδου ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο, ένα βήμα πιο κοντά στις υπογραφές βρίσκεται ο Τρύφωνας Σαμαράς. Οι συζητήσεις με τον σχεδιαστή Ερωτόκριτο πάντως ναυάγησαν.

H μάχη της τηλεθέασης

Μένοντας στο κανάλι του Φαλήρου, παρακολουθήσαμε χτες την πρεμιέρα της σειράς «Οι Πανθέοι». Η ολιγόλεπτη εμφάνιση του Γιώργου Κωνσταντίνου ήταν ένα masterclass υποκριτικής τέχνης, άκρως ελκυστική, όπως πάντα η Κάτια Δανδουλάκη. Καρακάση, Χειλάκης, Καλλιμάνη, Σαράντης, Κουρλαμπάς σε υψηλό επίπεδο ερμηνειών. 15,5% στο δυναμικό κοινό, 17% στο σύνολο, νούμερα που θα νιώσουν μεγάλη πίεση από την επόμενη εβδομάδα, που μπαίνει στο παιχνίδι ο ανταγωνισμός.

Λίγο νωρίτερα πάντως, ο «Έρωτας Φυγάς» του Open σημείωσε 21,6% στο σύνολο κοινού…

280.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη. 15,3% στο δυναμικό κοινό κατέγραψαν οι πίνακες με τα καθαρά νούμερα τηλεθέασης και 21,1% στους άντρες 25-44! Στο αντίστοιχο γυναικείο κοινό η Δανάη Μπάρκα σημείωσε 27%.

Ρεκόρ ημέρας στις γυναίκες 25-44 σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με 45,1%, ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια το μεσημέρι προσέλκυσε κυρίως το πολύ νεανικό κοινό ηλικίας 15-24 που της χάρισαν περίπου 33%.

Με 7% στο δυναμικό κοινό ξεκίνησε η εβδομάδα για τη Φαίη Σκορδά και υψηλότερη επίδοση το 12,2% στο κοινό 65+. Ο τηλεθεατής χρειάζεται λίγο χρόνο για την ανακαλύψει ξανά στη νέα της ώρα.

Θετικό το πρόσημο στην πρεμιέρα της Μαρίας Μπεκατώρου στο Mega με 16,3% στο δυναμικό κοινό. Στο σύνολο κοινού προηγήθηκε ο Πέτρος Πολυχρονίδης με 16,5% και 419.000 τηλεθεατές.

Κουίζ: Ποια παρουσιάστρια απαίτησε να απομακρυνθεί ο ενδυματολόγος της αλλά τελικά του έδωσε προσωρινή άφεση αμαρτιών;

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Η κοινή συνέντευξη με τον σύντροφό του Τάιλερ – «Σκεφτόμαστε να γίνουμε γονείς αλλά θέλει προγραμματισμό»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ