Ακόμα δεν έχουν κλειδώσει τα ονόματα που λάβουν μέρος στον νέο κύκλο του J2US. Έχουν ήδη ακουστεί τόσα πολλά, ελάχιστα όμως έχουν υπογράψει, οπότε κρατάμε μικρό καλάθι ακόμα. Σίγουρα όμως έχουν γίνει συζητήσεις και με άλλες διασημότητες που δεν έχουμε μάθει μέχρι σήμερα.

Θεωρείται, λοιπόν, δεδομένο πως θα υπάρχουν κι άλλες εκπλήξεις. Μία από αυτές πάντως αφορά στην εικόνα του show, που μετά τα πρωτοποριακά τρισδιάστατα γραφικά που δεν είχαμε ξαναδεί στην ευρωπαϊκή τηλεόραση θα γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακή για τον νέο κύκλο.

Δεν έχει βγει ακόμα λευκός καπνός για το Dr Oz του ΑΝΤ1. Η ομάδα πάντως συνεχίζει να εργάζεται κανονικά, υπογραφές όμως δεν έχουν μπει.

Μετά την Ντόρα Κουτροκόη, επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του Action 24 η Έλενα Παπαβασιλείου, όχι όμως σε ψυχαγωγική εκπομπή όπως γράφτηκε, αλλά σε ενημερωτική. Εξάλλου αυτό ήταν κάτι που και η ίδια ήθελε περισσότερο γι’ αυτό προτίμησε να απέχει.

Διαψεύδεται από τη στήλη η πληροφορία ότι η Κατερίνα Δαλάκα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά από τον Άγιο Δομίνικο με τον πρώην/νυν/πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Φιντιρίκο. Ούτε η οικογένειά της, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε δεχτεί κλήση από την 30χρονη αθλήτρια όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι.

Φυσικά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που παίκτες έχουν πιαστεί να αγνοούν τους κανόνες του παιχνιδιού και μάλιστα οι Έλληνες συμμετέχοντες έχουν ήδη από πρόπερσι τη ρετσινιά ως οι πιο «επίφοβοι». Μπορεί στα αγωνίσματα να υστερούμε απέναντι στους ξένους (οι οποίοι όμως έχουν περισσότερους αθλητές στις ομάδες τους), στην παραβίαση κανόνων όμως είμαστε, λένε, οι πιο εφευρετικοί. Μέχρι και άνθρωποι ακούγεται ότι έχουν χάσει τη δουλειά τους επειδή έπεσαν «θύματα» της πονηριάς κάποιων παικτών που κατάφεραν να τους ξεγελάσουν σε προηγούμενους κύκλους. Από όσα έχουν γίνει βέβαια, τα περισσότερα δεν έφτασαν ποτέ στις οθόνες μας.

Ένας από τους πιο φημισμένους αμερικανούς κινηματογραφικούς σκηνοθέτες της τελευταίας δεκαετίας, ο Μπράιαν Σίνγκερ (X-men, Superman, Bohemian rhapsody) βρέθηκε για λίγες μέρες ινκόγκνιτο στην Αθήνα και αποχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο 57χρονος δημιουργός είχε βρεθεί πρόσφατα αντιμέτωπος με ένα σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης νεαρών αντρών που συμμετείχαν στις ταινίες του, με αποτέλεσμα η καριέρα και η φήμη του να αμαυρωθεί ανεπανόρθωτα.

Ο σκηνοθέτης Μπράιαν Σίνγκερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ