Ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ είχε η εκπομπή Super Κατερίνα της Τετάρτης. Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε ποια μεγάλα ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο βρίσκονται στο παρά πέντε για να βρεθούν στη σκηνή του J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Ο νέος κύκλος ξεκινά στις 18 Φεβρουαρίου και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

«Αν και οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη υπάρχουν αποκλειστικές πληροφορίες για τη συμμετοχή ορισμένων καλλιτεχνών. . Υπάρχουν τραγουδιστές που έχουν κάνει συζητήσεις κι αναμένεται να υπογράψουν. Αν θα γίνει αυτό θα το δούμε στην πορεία. Μιλάμε για τεράστια ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου» διευκρίνισε ο Γιάννης Παυλόπουλος.

Και συνέχισε: «Ανάμεσα στα ονόματα που ξέρουμε πως έχουν κάνει επαφές με την παραγωγή και το σκέφτονται πολύ σοβαρά να συμμετάσχουν είναι ο Αντύπας, η Κατερίνα Στανίση αλλά και η Λίτσα Γιαγκούση. Επίσης σε συζητήσεις είναι και η Αποστολία Ζώη αλλά και ο Μente Fuerte. Και η Χριστίνα Μαραγκόζη έχει δεχθεί πρόταση. Το ίδιο και ο Δημήτρης Σταρόβας με τον Χρήστο Σαντικάι. Μάλιστα έκπληξη προκαλεί και η πιθανή συμμετοχή του σόουμαν Τόνι Σφήνος στο J2US. Και τα μισά ονόματα να δεχθούν καταλαβαίνετε πως μιλάμε για ένα σόου υπερπαραγωγή. Από αυτά άλλωστε που συνηθίζει ο Νίκος Κοκλώνης».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ