Φουλ του Survivor σήμερα όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές, ακόμα και αυτές που προσπαθούσαν τόσες μέρες να μην του δίνουν χώρο στη σκαλέτα τους. Επειδή πια ζω το παιχνίδι από μέσα, μπορώ να διαβεβαιώσω πως αυτό που είδαμε, μόνο στημένο δεν ήταν. Η ζωή εξάλλου γράφει, πολλές φορές, τα καλύτερα σενάρια, αλλιώς δεν θα γίνονταν ταινίες και βιβλία τόσες αληθινές ιστορίες. Πάντως τα ένοχα ερωτικά μυστικά του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας ανέβασαν τα νούμερα τηλεθέασης: Ειδικά στις γυναίκες 25-44, ο μέσος όρος ήταν 33,8%. Στην προ Netflix εποχή αυτό το νούμερο θα ήταν εύκολα 50%.

Το σενάριο του «στημένου» εξυπηρετεί φυσικά όσους δεν θέλουν να κάνει νούμερα το Survivor -είναι οι ίδιοι που επέμεναν ότι ο μεγάλος γιος του Τέως μετακομίζει στην Ελλάδα #ποτέ. Αυτό που ισχύει όμως είναι ότι ο Παύλος θέλει οπωσδήποτε να είναι εδώ για το μνημοσύνο των 40 ημερών, δύσκολα όμως θα είναι μαζί του η Μαρί Σαντάλ.

«Κλείδωσε» το όνομα της Σοφίας Αλιμπέρτη για το Dr Oz του ΑΝΤ1; Όχι ακριβώς, λένε οι πληροφορίες άλλα «όλα βαίνουν καλώς» όπως μας είπαν οι καλές πηγές μας. Οι τελικές υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα με την εταιρεία παραγωγής, αλλά είναι ένα project που το κανάλι θέλει πολύ να εντάξει στον πρόγραμμά του άμεσα ώστε να «χτυπήσει» τον Νίκο Ευαγγελάτο. Ο ελληνικός τίτλος της εκπομπής πάντως αναζητείται ακόμα.

Πάμε λίγο και στον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος ως γνωστόν έκανε την περασμένη εβδομάδα ραντεβού με υψηλόβαθμο στέλεχος της Barking Well – όχι τον Νίκο Κοκλώνη- παρουσιάζοντας τις προτάσεις τους- μία εκ των οποίων μαθαίνουμε πως ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Πάντως όσα γράφονται περί αποκλειστικού συμβολαίου είναι πέρα για πέρα αναληθή. Έτσι κι αλλιώς το πρόγραμμα του Ντάνου είναι πολύ πιεσμένο μέχρι το 2024.

Πυκνώνουν τα ραντεβού των εγχώριων διασημοτήτων για τον νέο κύκλο του J2US. Πολλές οι διαρροές, λίγες όμως ευσταθούν. Σήμερα πάντως έκανε ραντεβού ο ταλαντούχος Αργύρης Αγγέλου, που αυτή την εποχή κάνει πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή στον Pride 98,6.

Κουίζ: Ποιοι πρωταγωνιστές πετυχημένης παράστασης έγιναν από φίλοι εχθροί, όταν ο ένας έμαθε την αμοιβή του άλλου;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ