Φαίη Σκορδά: Απαίτησε στον αέρα της εκπομπής να μην προβληθεί το video στο οποίο η Λίτσα Λαζαρίδη κατέκρινε την Αγγελική Ηλιάδη για τα παθιασμένα φιλιά της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη στη «Φάρμα». Απορία διατυπώνω ήσυχα τώρα εγώ, επειδή το έχουμε δει αυτό και με άλλους παρουσιαστές και επειδή έχει τύχει να περάσω και εγώ από αυτές τις εκπομπές: Αφού γνωρίζουν από πριν τη σκαλέτα, γιατί δεν το προλαβαίνουν το «κακό» εγκαίρως; Έτσι κι αλλιώς η μισή ζημιά είχε γίνει. Η Φωτεινή Πετρογιάννη το είχε ήδη προλογίσει. Η πρώην κουνιάδα της τραγουδίστριας έλεγε πως είναι ντροπή για τα παιδιά της που πηγαίνουν στο σχολείο. Και επειδή είμαστε όλοι μια παρέα και κάνουμε -περίπου- την ίδια δουλειά, όταν προσεγγίζεις την κάθε κυρία Λίτσα Λαζαρίδη, δεν το κάνεις με αγαθό σκοπό, αλλά για την ίντριγκα- που μπορεί να είναι και διασκεδαστική. Απλά τα παιδιά ας τα αφήνουμε απέξω.

Το πρώην ζεύγος Γιώργου-Φαίης εκτός από ενδιαφέρουσα δυναμική έχει και πολλές αμήχανες στιγμές, κυρίως από την πλευρά του Γιώργου. Σήμερα με αφορμή τις δηλώσεις της Μάγκυς Χαραλαμπίδου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο Γιώργος ζήτησε να προβληθεί το αμοντάριστο υλικό, η Φαίη είπε πάλι όχι, και εκείνος, μην μπορώντας να κρατηθεί άλλο, εκστόμισε «είναι δική σου εκπομπή, αλλά είναι λίγο και δική μου»! Γενικά εκεί στο «Πρωινό», μια ωραία ατμόσφαιρα. Ο Γιώργος φαίνεται πολλές φορές ότι ζορίζεται, έχοντας συνηθίσει τόσα χρόνια να έχει εκείνος τα ηνία της εκπομπής. Από την άλλη η Φαίη ήταν εκείνη που τον έφερε πίσω στον ΑΝΤ1, οπότε δικαίως θεωρεί και από τη δική της μεριά ότι εκείνη οφείλει να έχει τον πρώτο ρόλο.

Πάντως χτες η εκπομπή τους ήταν πρώτη σε τηλεθέαση, με την Κατερίνα Καινούργιου όμως να διατηρεί τη σταθερή προτίμηση του γυναικείου κοινού 25-44 με 22,3% , αυτό δηλαδή που ενδιαφέρει πιο πολύ τους διαφημιστές.

Γενικά το χριστουγεννιάτικο πνεύμα δεν κατάφερε φέτος να αγγίξει πολύ τις ψυχαγωγικές εκπομπές- βλέπε Ιωάννα Μαλέσκου VS Τάσου Χαλκιά. Έχει περάσει πλέον μιάμιση σεζόν από την ημέρα που μας συστήθηκε σε πανελλαδικό επίπεδο. Αν η επιτυχία σου κρίνεται από τα νούμερα, το στοίχημα δεν έδειξε να κερδίζεται. Ακούγεται πλέον έντονα ότι η διοίκηση δεν είναι ευχαριστημένη, ότι υπάρχουν διαφωνίες με την παρουσιάστρια, και έχουν εναποθέσει πλέον όλες τις ελπίδες τους στο Survivor για να έρθουν επιτέλους τα διψήφια.

Το παιχνίδι επιβίωσης βέβαια, αν και έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά με ενδιαφέροντες παίκτες και πολλές εντάσεις, δεν έχει καταφέρει να καθηλώσει ακόμα το κοινό. 20,4% σημείωσε χτες στο δυναμικό κοινό, χωρίς όμως «Άγριες Μέλισσες» απέναντι και φυσικά χωρίς MasterChef που κάνει πρεμιέρα οσονούπω.

Tο project «Μαλέσκου» ενώ θα μπορούσε να είναι το next best thing, δεν μπόρεσε να ευδοκιμήσει στο περιβάλλον του Φαλήρου. Εδώ συμβαίνει κάτι πολύ ενδιαφέρον με τις επιμέρους μετρήσεις: Χτες, με μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 8,7%, σημείωσε 14,4% στους άντρες 25-44, ένα κοινό που δεν φαντάζεται εύκολα κανείς ότι θα προτιμήσει τη συγκεκριμένη εκπομπή. Αντιθέτως στις γυναίκες 25-44, έπεσε στο 8,8%. Επίσης, η εκπομπή έφερε τις πιο υψηλές της επιδόσεις στη Θεσσαλονίκη με 12,3% και τις πιο χαμηλές στην υπόλοιπη Περιφέρεια (7,1%).

Μεγάλη επιτυχία του Νίκου Κοκλώνη να φέρει guest κριτή τον Νίκο Αλιάγα για τον τελικό του Just the two of Us. Να θυμίσουμε εδώ τη συγγένεια και στενή φιλία που ενώνει τον παρουσιαστή του γαλλικού The Voice με τη Μαρία Μπακοδήμου, που προφανώς θα έπαιξε και εκείνη ρόλο στην άμεση θετική απάντησή του. Όσο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, θα δούμε στη σκηνή και την Κατερίνα Στικούδη με τα νέα της τραγούδια αλλά και τον Κώστα Καραφώτη.

Έχοντας ακούσει τα τραγούδια που λένε τα τρία ζευγάρια που προκρίθηκαν, τη μεγαλύτερη ανατροπή θα την κάνουν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Κατερίνα Λιόλου, επιλέγοντας ένα κομμάτι που σίγουρα δεν θα περίμενε κανείς ότι θα ερμηνεύσουν. Τα ζευγάρια θα πουν από τρία τραγούδια, ένα που έχουν ξαναπεί, ένα κοινό για όλους (το οποίο επίσης είναι πολύ δύσκολο για όλους, εκτός ίσως από την Ελένη Δήμου) και ένα δικής τους επιλογής.

Όσο για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, θυμάστε που ήταν «στα μαχαίρια» με τον Χάρη Βαρθακούρη; Ε, τώρα αυτά όχι μόνο ανήκουν στο παρελθόν αλλά εκείνη ήταν που στεναχωρήθηκε πιο πολύ από όλους όταν έμαθε ότι δεν θα τραγουδήσουν μαζί. Γιατί έχει ΠΑΝΤΑ ο καιρός γυρίσματα, όπως λέει και η, επίσης λαβωμένη από τον κορονοϊό, Δέσποινα Βανδή!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ