Ένα μεγάλο όνομα θα δώσει το «παρών» στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου ως guest κριτής του J2US. Πρόκειται για έναν διάσημο Έλληνα ο οποίος έχει μια σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό. Μάλιστα, ενώνεται και με δεσμούς αίματος με ένα μέλος της κριτικής επιτροπής αφού ξαδέρφη του είναι η Μαρία Μπακοδήμου.

Το μεγαλύτερο υπερθέαμα της ελληνικής τηλεόρασης, φτάνει στο τέλος του, ανήμερα την Πρωτοχρονιά! Στον τελικό, το  σόου που κέρδισε την αγάπη του κοινού φέρνει ένα μοναδικό live, με πολλές εκπλήξεις και guest εμφανίσεις.

Ο Νίκος Κοκλώνης, σαρωτικός όπως πάντα, με την άνεση και την απίθανη ενέργειά του, θα δημιουργήσει μια μοναδική  ατμόσφαιρα, στο άκρως πρωτοχρονιάτικο σκηνικό που θα σημάνει και το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.Πιο συγκεκριμένα, στον τελικό του J2US θα εμφανιστεί ο Νίκος Αλιάγας. Ο διεθνώς αναγνωρισμένος, έμπειρος παρουσιαστής της Γαλλικής τηλεόρασης και δημοσιογράφος, θα έχει ρόλο έκπληξη!

O Νίκος Aλιάγας. (Getty Images)

Υπενθυμίζουμε ότι στον τελικό δεν θα δούμε στο πλατό τη Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Τέλος, σημειώνουμε πως τα τρία ζευγάρια που έφτασαν στον τελικό είναι οι:  Μαρίνος Κόνσολος – Ελένη ΔήμουΑλεξάνδρα Παναγιώταρου- Κατερίνα Λιόλιου και Άννα Μαρία Ψυχαράκη- STAN. Οι τρεις φιναλίστ στον τελικό θα αναμετρηθούν σε τρεις εμφανίσεις. Στην πρώτη θα επαναλάβουν ένα τραγούδι που έχουν ερμηνεύσει σε προηγούμενα live, για να δούμε την εξέλιξή τους. Στη δεύτερη, θα διαγωνιστούν σ’ ένα νέο τραγούδι δικής τους επιλογής, ενώ στο τρίτο μέρος θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μια «μονομαχία», θα ερμηνεύσουν  το ίδιο τραγούδι και θα ξεχωρίσει το ζευγάρι με το πιο εντυπωσιακό performance.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ