Λίγο πριν ξεκινήσει το Survivor, η ατμόσφαιρα στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1 είναι ηλεκτρισμένη. Και ενώ άλλοι είναι κοντράρονται (εδώ πρωταγωνιστεί η Σάσα Μπάστα) άλλοι ερωτεύονται. Το κοινό μυστικό όλων είναι το ζευγάρι Αγγελικής Ηλιάδη- Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Η τραγουδίστρια και το μοντέλο, μου λένε, ότι έχουν ήδη έρθει (πιο) κοντά (δεν γίνεται) και πως εκείνη είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένη μαζί του. Ενώ μάλιστα έχει έναν τραυματισμό που την ταλαιπωρεί πολύ, δεν θέλει να εγκαταλείψει το παιχνίδι για να μην είναι μακριά του.

Υπάρχει και άλλη παίκτρια όμως, μαθαίνω, που έχει ξεπεράσει την Αγγελική. Αφού πρώτα ήρθε (πιο) κοντά (δεν γίνεται) με έναν παίκτη που τώρα πια δεν είναι στο παιχνίδι, πριν από λίγες μέρες ήρθε (πιο) κοντά (δεν γίνεται) με άλλον συμπαίκτη της! Η δράση της έχει μάλιστα αφήσει έκπληκτη και την Παραγωγή, που γνώριζε ότι έχει (ή μάλλον είχε) άλλη σοβαρή σχέση εκτός παιχνιδιού.

Την ίδια στιγμή, εκτός από τη Φανή Χαλκιά που ετοιμάζεται να εισβάλλει στη «Φάρμα» μέσα στις επόμενες μέρες, άλλος ένας πρώην αθλητής βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο καραντίνας. Πρόκειται για τον 45χρονο πλέον, πρώην μπασκετμπολίστα, Γιάννη Γιαννούλη. Για όσους δεν γνωρίζουν, υπήρξε παντρεμένος με την αργυρή Ολυμπιονίκη Μιρέλα Μανιάνι. Οι δυο τους χώρισαν το 2014 μετά από πέντε χρόνια έγγαμου βίου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ