Πέσατε να τη φάτε την ΚατΚεν επειδή είδε στο όνειρό της τον Μέσι. Εσείς δηλαδή διάσημο δεν έχετε δει στον ύπνο σας; Εμένα πάντως η Αντζελίνα και ο Μπραντ πολύ φίλοι μου, το ίδιο και το ζεύγος Κλούνεϊ, όσο για τους Μπέκαμ, που είχα την τύχη να τους δω και από κοντά πριν από χρόνια, τρώμε κάθε βράδυ μαζί μακαρόν στο Laduree. Και όσο τη σχολιάζουν, η Κατερίνα βρίσκεται πάντα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο πρώτο θέμα στα site. Μέχρι και ο Ουγγαρέζος της έστειλε καρδούλες σήμερα από την εκπομπή της Ελένης, γεγονός που σημαίνει ότι το πνεύμα των Χριστουγέννων μας τον έχει ήδη επισκεφτεί -να μπείτε να στηρίξετε τον ραδιομαραθώνιο των Μαππών για την «Ελίζα» που ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες.

Επιδημία χωρισμών έχει πέσει όπως έχετε καταλάβει, στο «Πρωινό μας» με φωνάζουν ληξίαρχο -έχω και μια μανία με τις ηλικίες… των άλλων. Και αυτοί δεν είναι οι μόνοι χωρισμοί που έχουν προκύψει τον τελευταίο διάστημα- τα παράπονά σας στον Κρόνο. Υπάρχουν κι άλλοι χωρισμοί, που προστατεύονται από πιο ευαίσθητα δεδομένα. Από αυτά που δεν τα ακουμπάς. Κρίμα θα πούμε μόνο, ειδικά όταν υπάρχουν και παιδιά και ειδικά όταν η απόφαση δεν ήταν κοινή.

Μιλώντας για παιδιά, έχουμε ήδη μπει στον μήνα με τα γεννητούρια. Μετά τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή, σειρά παίρνουν από μέρα σε μέρα ο Κώστας Σόμμερ με τη Βαλεντίνη Παπαδάκη και ακολουθούν τα ζεύγη Τούνη- Αλεξάνδρου, Σπυροπούλου- Σταθοκωστόπουλου και Φουρέιρα- Μποτία.

Χτες Δευτέρα το «Καλό Μεσημέρακι» αν και σε επανάληψη, σημείωσε 10,4% στο δυναμικό κοινό, νούμερο πιο υψηλό από τις περισσότερες επιδόσεις του τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτά θα βλέπει ο Μουτσινάς και θα επιστρέψει στο πλατό την Τσικνοπέμπτη.

Άνοδος χτες και για το «Πρωινό μας» με 11,3% στο δυναμικό κοινό και 49,3% στις γυναίκες 15-24. Την ίδια στιγμή η Κατερίνα Καινούργιου έκανε 54,1% στους άνδρες 15-24!

Σε αυτό το σημείο να κάνω μια παρένθεση καθώς ακούγεται έντονα πως είναι θέμα χρόνου να βγουν οι επίσημες ανακοινώσεις για την ανανέωση του συμβολαίου της Κατερίνας Καινούργιου με τον Alpha. Μάλιστα, όπως λένε οι πηγές μας, το συμβόλαιο θα είναι τουλάχιστον διετές, αφού το κανάλι πιστεύει πάρα πολύ στην ίδια και την ομάδα της.

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε χτες με το μέρος του τους άντρες 45-64 (20,9%) και το ζεύγος Χατζίδου- Παύλου έκανε την υψηλότερή του επίδοση στους άντρες 25-44 (13,3%). Στο 8,8% του δυναμικού κοινού περιόριστηκε η Δανάη Μπάρκα αλλά στο σύνολο κοινού πήγε λίγο καλύτερα με 11,1%.

Το «Μαύρο Ρόδο» του Mega έχει πάρει προβάδισμα από το «Αυτή η νύχτα μένει» του Alpha με 20,2% και 15% αντίστοιχα στο κοινό 18-54.

Όσο για τη «Γη της Ελιάς» έκανε peak στους άντρες 15-24 με 43,8% και 1.397.000 θεατές στο σύνολο- και με 13.0000 λιγότερους τηλεθεατές ο «Σασμός», ο οποίος όμως κερδίζει σταθερά στο δυναμικό κοινό (29,5%).

Μία από τις χαμηλότερες επιδόσεις του κατέγραψε χτες το GTNM στο δυναμικό κοινό (7,9%) γεγονός που έχει να κάνει για πολλούς με την έλλειψη ισχυρών προσωπικοτήτων ανάμεσα στις παίκτριες.

Και όλα αυτά λίγο πριν από την πρεμιέρα του Survivor και του Masterchef. Στην Ατσούν μαθαίνω ότι έγιναν σήμερα λίγο έξαλλοι με μια τηλεοπτική διαρροή ενός μηνύματος που είχαν στείλει σε όλους τους φετινούς παίκτες. Και φέτος, λένε, θα κάνουν τα πάντα για να μην υπάρχουν σπόιλερ…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ