Από 40 κύματα έχει περάσει η σχέση του Δημήτρη Φιντιρίκου και της Κατερίνας Δαλάκα. Ο δυναμικός επιχειρηματίας και η πρώην νικήτρια του Survivοr φαίνεται πως δεν τα κατάφεραν να κρατήσουν δυνατή τη φλόγα του έρωτά τους.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό μας» το πρωί της Δευτέρας το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς. Όπως τόνισε ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! και του okmag, μια κρίση στη σχέση τους αποδείχθηκε αγεφύρωτη. Ο χωρισμός λίγο πριν από τη συμμετοχή της αθλήτριας στο Survivor All Star.

Όπως είπε ο Νίκος Γεωργιάδης «Ήταν να ταξιδέψουν στον Παναμά, αλλά μια μέρα πριν το ένα εισιτήριo ακυρώθηκε. Η Κατερίνα δεν πήγε μαζί του. Ο χωρισμός φαίνεται πως οφείλεται στο γεγονός πως ο Δημήτρης δεν ήθελε η Κατερίνα να πάει στο Survivor All Star».

Πριν από μερικές μέρες μάλιστα ο φακός τούς είχε απαθανατίσει σε νυχτερινό κέντρο. Οι δύο τους έδειχναν αγαπημένοι, ανταλλάσσοντας μάλιστα και τρυφερά φιλιά. Τότε τίποτα δεν προμήνυε το άδοξο τέλος. »Αυτή η εμφάνιση του ζευγαριού, ωστόσο έγινε πολλές μέρες πριν» ξεκαθάρισε ο Νίκος Γεωργιάδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ