Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς χωρίζουν μετά από μόλις 3 μήνες γάμου. Το ζευγάρι έπειτα από 5,5 χρόνια σχέσης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον περασμένο Σεπτέμβριο. Είχε προηγηθεί η απουσία της αθλήτριας στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες της συμμετοχής της στο Survivor.

Λίγο καιρό μετά την επιστροφή της, οι δύο αθλητές παντρεύτηκαν στον Άγιο Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη με αρκετούς παίκτες του Survivor να είναι καλεσμένοι στον γάμο τους.

Ανάμεσά τους ο Νίκος Γιάννης, ο Γιώργος Ταλάντσεφ, o Γιώργος Κατσαούνης, η Στέλλα Ανδρεάδου, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αλλά και ο νικητής του Survivor Στάθης Σχίζας με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το πρωί της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου έγινε γνωστό ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τρβυζάς χωρίζουν έπειτα από 3 μήνες γάμου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο «Πρωινό μας» η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει φύγει από το σπίτι που έμεναν μαζί. Η τελευταία φορά που είχαμε δει μαζί το ζευγάρι ήταν στα γενέθλια του Παναγιώτη Τριβυζά στις 27 Νοεμβρίου. Χθες η πρώην παίκτρια του Survivor γιόρτασε τα δικά της γενέθλια χωρίς εκείνον.

(Instagram/lambroskonstantaras)

Θυμίζουμε ότι ο γάμος τους ήταν προγραμματισμένος πριν ακόμα η παίκτρια φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και ο αθλητής σύντροφός της είχε αναλάβει όλες τις οργανωτικές λεπτομέρειες. «Όταν η Σταυρούλα μου είπε ότι θα πάει στο Survivor, δεν με προβλημάτισε κάτι, γιατί ότι συμβαίνει μεταξύ μας το συζητάμε, ο καθένας θέλει το καλύτερο για τον άλλον και της είπα να πάει και να το ευχαριστηθεί», δήλωνε ο Παναγιώτης Τριβυζάς τον περασμένο Μάϊο.

Θυμίζουμε Σταυρούλα Χρυσαειδή ασχολείται με το στιπλ (δρόμος 3.000 μέτρων με φυσικά εμπόδια) έχει διακριθεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα και κατέκτησε την τρίτη θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, σε ηλικία μόλις 18 ετών. Εργάζεται επίσης ως personal traine. Όσο για τον Παναγιώτη Τριβυζά είναι αθλητής που διακρίνεται στα 200μ. δρόμων ταχύτητας.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ