Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη μεγαλύτερη γιορτή της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας, τα Mad Awards. Η απονομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 22 Ιουνίου και θα μεταδοθεί από το Mega την Παρασκευή 1η Ιουλίου.

Τη βραδιά θα ανοίξει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, τον οποίο όπως όλα δείχνουν δεν θα δούμε μόνο μία φορά στη σκηνή, αφού θα τραγουδήσει και με την Ελένη Φουρέιρα το νέο τους ντουέτο.

Η Ελένη Φουρέιρα, φυσικά είναι αποφασισμένη να ξεχωρίσει, αφού θα τη δούμε να τραγουδάει και με τον Tranno τη μεγάλη του επιτυχία, Madame.

Η Έλενα Παπαρίζου θα συναντηθεί επί σκηνής με τον Νίκο Παναγιωτίδη αλλά και με special guest- έκπληξη για να τραγουδήσουν το «Τι τι».

Ο Πάνος Κιάμος θα εμφανιστεί μαζί με τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, αφού οι δυο τους συνεργάζονται έτσι κι αλλιώς στο Posidonio.

Μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς θα είναι συνάντηση του Good Job Nicky με την περσινή νικήτρια της Eurovision, Στεφανία Λυμπερακάκη.

Ένα από τα πιο sexy acts θα είναι αυτό της Κατερίνας Στικούδη με τους Vegas.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, που διανύει μία από τις κορυφαίες περιόδους της καριέρας του, θα τραγουδήσει μαζί με την Αναστασία. Πρόκειται για την 19χρονη που έκανε φέτος μεγάλη επιτυχία με τις «Αμαρτίες» και τον πλαισιώνει στην καλοκαιρινή του περιοδεία.

Η Konnie Μεταξά, που συμπαρουσιάζει τη βραδιά με τον Θέμη Γεωργαντά (φυσικά!) θα τραγουδήσει με τον FY.

Η Josephine θα παρουσιάσει το ντουέτο της με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς θα είναι η εμφάνιση της Άσπας στο ντουέτο με τον αδικοχαμένο αδερφό της Madclip, τον οποίο θα παρακολουθούμε μέσα από το videowall.

Διπλή εμφάνιση θα έχει, εκτός απροόπτου, και ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος, και ένα ανατρεπτικό act υπόσχεται ο Snik.

Τέλος, οι Μέλιsses θα μοιραστούν τη σκηνή με τον Light, ενώ τη λίστα των μεγάλων ονομάτων που θα δούμε φέτος συμπληρώνει ο Γιώργος Σαμπάνης.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ, ούτε θέλουμε να σας τις προδώσουμε όλους. Οι άνθρωποι του Mad θέλουν φέτος η βραδιά να μείνει αξέχαστη σε όλους και να ακουστούν μη αναμενόμενες διασκευές που θα γίνουν επιτυχίες στα club όπως μας έχουν συνηθίσει εδώ και δύο δεκαετίες!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ