Παρακολουθούσα χτες το ντοκιμαντέρ της Τζένιφερ Λόπεζ, The greatest love story never told. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά εμφανίζεται αγκαλιά με τον Μπεν Άφλεκ, μιλάνε μεταξύ τους σαν δυο κανονικοί άνθρωποι και εκείνη μιλάει συγκινητικά για τον άντρα της ζωής της στην κάμερα. Ακούς την ίδια να παραδέχεται πως δεν έβρισκε εταιρεία παραγωγής για την τελευταία της ταινία και πήρε το ρίσκο να τη χρηματοδοτήσει μόνη της, αλλά και για τους διάσημους που αρνήθηκαν να λάβουν μέρος (και πόσο ακομπλεξάριστη ήταν η Τζέιν Φόντα που είπε σχεδόν αμέσως το «ναι»).

Σκεφτόμουν τι θα γινόταν εδώ αν κάτι αντίστοιχο δοκίμαζε να κάνει μια Ελληνίδα σταρ όπως η Δέσποινα Βανδή. Να την έβλεπες αγκαλιά στο καμαρίνι της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, έτσι όπως τους είδα και τους ζήλεψα το βράδυ του Σαββάτου, να μιλάει για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, το διαζύγιό της ή τις δυσκολίες που σίγουρα θα αντιμετώπισε και εκείνη στη μουσική της πορεία. Ή να βγει άβαφη και εκείνη με έναν κότσο στα μαλλιά όπως η Λόπεζ, που έχει ακριβώς την ίδια ηλικία με τη Δέσποινα (είναι γεννημένες με διαφορά πολύ λίγων ημερών).

Στην Αμερική όλοι σχεδόν είπαν μπράβο στην Τζένιφερ που το τόλμησε. Στην Ελλάδα, τα εννέα στα δέκα σχόλια θα ήταν από ειρωνικά μέχρι άκρως προσβλητικά. Και δεν μιλάω μόνο για τα social media και τη γνωστή τοξικότητά τους, αλλά και για πολλές εκπομπές που επιδιώκουν να έχουν ανθρώπους μόνο για το κακεντρεχές σχόλιο με τη δικαιολογία ότι «αυτό πουλάει». Είναι η τηλεόραση που θέλουμε, είναι η τηλεόραση που μας αξίζει; Μεγάλη συζήτηση σηκώνει αυτό, αλλά πού να βρεις το δίκιο σου…

Η Δέσποινα, πάντως, μετά την επιτυχημένη της σεζόν δίπλα στον Γιώργο Σαμπάνη έχει ήδη δεχτεί ενδιαφέρουσες προτάσεις για την επόμενη σεζόν. Οι πρώτες πληροφορίες τη θέλουν δίπλα στον Αντώνη Ρέμο και κάποιες άλλες δίπλα στον Σάκη Ρουβά. Με τον πρώτο είχε συνεργαστεί τελευταία φορά το 2018 στο «Αθηνών Αρένα» ενώ με τον δεύτερο έχουν να δουλέψουν μαζί από το 2007.

Το ζευγάρι του J2US

(Πολύ) τρυφερά φιλιά και αγκαλιές αντάλλαζαν αργά το βράδυ του Σαββάτου μετά το J2US ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου στο μπαρ Six d.o.g.s, αγαπημένο στέκι πολλών καλλιτεχνών που αποφεύγουν τα κοσμικά μέρη. Το ζευγάρι θα το δείτε να φωτογραφίζεται πρώτη φορά μαζί στο ΟΚ! που κυκλοφορεί αύριο και έχει ενδιαφέρον η απάντησή τους όταν τους ζητάνε να πουν αν είναι τελικά μαζί…

Είναι επίσημο: Η θρυλική σειρά του Mega «Τι ψυχή θα παραδώσεις» που δεν είδαμε να ολοκληρώνεται ποτέ εξαιτίας των επίσης θρυλικών καβγάδων στα παρασκήνια επιστρέφει, όχι στην τηλεόραση αλλά στον κινηματογράφο και μάλιστα σε δύο συνέχειες. Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου  «θα μάθουμε πώς ολοκληρώνεται το σχέδιο εκδίκησης των τεσσάρων γυναικών, τις όποιες συνέπειες των πράξεων τους και τον αντίκτυπο που αυτή η πράξη θα έχει στην ελληνική κοινωνία του σήμερα». Εντύπωση πάντως προκαλεί πως τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει μόνος του ο Αλέξανδρος Ρήγας χωρίς τον Δημήτρη Αποστόλου ενώ δεν διευκρινίζεται αν θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό πρωταγωνιστικό καστ…

Open news

«Πόσα ψέματα μπορεί να πει ένας πατέρας για να διαφυλάξει την ευτυχία του παιδιού του;». Αυτή είναι η κεντρική ιδέα της νέας φιλόδοξης καθημερινής σειράς του Open με τίτλο «Σαν ψέμα» και πρωταγωνιστές τον Νίκο Πολυδερόπουλο, την Κατερίνα Γερονικολού, τον Χάρη Σώζο και τον Αλεξάνδρο Μπουρδούμη. Τα γυρίσματα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου σειρά να έχει κάνει πρεμιέρα το αργότερο στα μέσα Απριλίου. «Αν και όλα αρχίζουν από ένα αναγκαίο και φαινομενικά αθώο ψέμα, θα γίνουμε μάρτυρες της δύναμης αλλά και των συχνά δύσκολων ισορροπιών της σχέσης ενός πατέρα με τη μικρή κόρη του, όταν η ζωή τους αλλάζει βίαια. Ό,τι ήταν γνώριμο και αγαπημένο δίνει τη θέση του στην απουσία και την ανασφάλεια, ωθώντας αυτόν τον πατέρα να κάνει τα πάντα για να περιφρουρήσει την ευτυχία αλλά και να διατηρήσει την ισορροπία για το κοριτσάκι του. Και το κάνει, χωρίς ενδοιασμούς». Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σταύρος Ποταμάρης, θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και όλοι λένε ότι η μικρή Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου που υποδύεται την κόρη του Νίκου Πολυδερόπουλο θα κλέψει την παράσταση και τις καρδιές των τηλεθεατών.

Αυτή δεν είναι η μόνη ευχάριστη έκπληξη που ετοιμάζεται στο Open, αφού πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί επίσημα και το νέο καθημερινό reality για την prime time ζώνη που δεν θα έχει τίτλο «TV Stars Παρουσιάστε» όπως ακούστηκε σήμερα, ούτε θα έχει τον άξιο συνάδελφο Γρηγόρη Μελά στην επιτροπή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να το δούμε στις οθόνες μας πολύ νωρίτερα από τον Οκτώβριο. Στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν ήδη πέσει πολλά πετυχημένα και αγαπητά ονόματα αλλά οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί ακόμα.

Κάτι τέτοιο ισχύει και με τη -βέβαιη πλέον- επιστροφή του Deal, όπου αναζητείται ακόμα ο πιο κατάλληλος παρουσιαστής που θα διαδεχτεί τον Χρήστο Φερεντίνο. Η Μαρία Μπακοδήμου πάντως βρίσκεται σε συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής Green Pixel (Star- Alpha) και για τον «Αγρότη» καθώς θεωρείται πλέον δεδομένο στα τηλεοπτικά γραφεία ότι δεν θα συνεχίσει τη διαδρομή της στον ΣΚΑΪ.

TV Quiz

Ποιο πρωτοκλασσάτο τηλεοπτικό πρόσωπο θα δεχτεί πρόταση ανανέωσης συμβολαίου με πολύ χαμηλότερες αποδοχές ώστε να «εξαναγκαστεί» να απαντήσει αρνητικά; Ευτυχώς όμως το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ήδη σχεδιάσει προσεκτικά την επόμενη κίνησή του. Όχι, η απάντηση δεν είναι τόσο προφανής…

Διαβάστε επίσης: Η Ναταλία Γερμανού χωρίς φίλτρα και ρετούς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ