Αυτό που πάντα λέγαμε στα περιοδικά είναι ότι η επιτυχία ανήκει στην ομάδα, όχι στον επικεφαλής. Και ότι δεν δουλεύουμε για να ευχαριστήσουμε τους εαυτούς μας ή τους διευθυντές μας αλλά το κοινό που μας επιλέγει και μας ακολουθεί.

Το όνειρό μας για τη διαδικτυακή version του περιοδικού ΟΚ! μετρούσε σχεδόν μία δεκαετία. Δεν έγινε νωρίτερα για λόγους… ανωτέρας βίας. Τελικά η Barking Well και ο Νίκος Κοκλώνης το έκαναν πραγματικότητα αποκτώντας τα δικαιώματα του τίτλου τον Δεκέμβριου του 2020. Στις 21 Ιουλίου του 2021 το site βρισκόταν ήδη στον αέρα.

Πολλά από αυτά που είχαμε θέσει ως στόχο, επαναπροσδιορίστηκαν, αφού το τιμόνι πλέον το είχατε πάρει εσείς. Γιατί το site είναι κάτι τόσο ζωντανό που δεν σταματάει να εκπλήσσει συχνά ακόμα και εμάς που δημιουργούμε το περιεχόμενο. Χωρίς όμως να κάνουμε εκπτώσεις στην αισθητική που επιδιώξαμε να προσδώσουμε εξαρχής, χωρίς βαρύγδουπους παραπλανητικούς τίτλους που χαρίζουν σίγουρα παραπάνω κλικ αλλά όχι εκτίμηση. Με πολλά θέματα γύρω από τη μόδα και την ομορφιά των διασήμων Ελλήνων και ξένων σταρ. Μιλήσαμε με τους ανθρώπους που ευθύνονται για τη λαμπερή εικόνα τους. Μιλήσαμε όμως με τα ίδια πρόσωπα που πρωταγωνιστούν μπροστά από τς κάμερες, μοιράστηκαν μαζί μας αποκλειστικές πληροφορίες, έκαναν προσωπικές εξομολογήσεις αποκλειστικά στη δική μας κάμερα. Μεταφέραμε το τηλεοπτικό παρασκήνιο, ασχοληθήκαμε με την τρέχουσα επικαιρότητα αλλά και την κοσμική ζωή που επανήλθε δυναμικά μετά τα διαδοχικά lockdown.

Η ανταπόκρισή σας υπήρξε συγκινητική. Τον μήνα αυτό σχεδόν 2 εκατομμύρια Έλληνες διάβασαν τουλάχιστον ένα άρθρο του okmag, νούμερο που ξεπέρασε ακόμα και τις αρχικές μας προσδοκίες, καθώς επιθυμούσαμε να χτίσουμε έναν lifestyle ιστότοπο με γερά θεμέλια και όχι ένα… πυροτέχνημα. Έναν φιλικό χώρο που θα σε κάνει να αφήσεις για λίγο πίσω σου όσα σε βαραίνουν και να δεις την πιο ανάλαφρη πλευρά της ζωής.

Για τα πρώτα μας γενέθλια, επιλέξαμε ένα αγαπημένο πρόσωπο που μέσα σε δυο σεζόν κατάφερε να καθιερωθεί με τις δικές της δυνάμεις, ανατρέποντας τηλεοπτικά στερεότυπα. Μιλάμε φυσικά για τη Δανάη Μπάρκα, η οποία ξεδίπλωσε μια άλλη, πιο αθέατη, πτυχή της στην αρχισυντάκτριά μας Άρτεμη Θύμιου και έσβησε το πρώτο μας κεράκι στην τούρτα γενεθλίων.

Επειδή όλοι εδώ έχουμε ήδη μια συγκινησιακή φόρτιση και αν με αφήσουν θα φλυαρώ μέχρι αύριο, αν μου επιτρέπετε και εσείς θα κλείσω με ένα ευχαριστώ από καρδιάς στα κορίτσια μου που αγαπάνε το okmag σαν να είναι δικό τους και ανέχονται τις μικρές μου ιδιοτροπίες- ειδικά όταν στέλνω θέματα στο ομαδικό chat στις τρεις τα ξημερώματα και τις ξυπνάω! Νατάσα, Λία, Έλενα, Μαρίες μου και φυσικά στον «κορμό» του site την Άρτεμη, που όχι μόνο δικαίωσε την επιλογή μας αλλά ξεπέρασε, θεωρώ, και τον ίδιο της τον εαυτό. Σόνια, ξέρεις πόσο σε εκτιμώ. Νίκο Κοκλώνη… ευτυχώς που υπάρχεις!

Χρόνια μας πολλά λοιπόν και μην ξεχνάμε ότι οι αποκλειστικότητες θα συνεχιστούν ακάθεκτες όλο το καλοκαίρι!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ