16 Νοεμβρίου 2005. Εκείνη η Τετάρτη που το περιοδικό ΟΚ! κυκλοφόρησε πρώτη φορά στην Ελλάδα. Πιο «αθώες» εποχές τότε, χωρίς social media, με τους διάσημους να φωτογραφίζονται πιο εύκολα με τα παιδιά τους, να «ανοίγουν» τα σπίτια τους και σιγά σιγά να εξοικειώνονται με τις paparazzi φωτογραφίσεις. Όχι πώς μέχρι τότε δεν υπήρχαν, αλλά είχαν πιο σκανδαλοθηρικό χαρακτήρα. Τους πρώτους μήνες το κοινό ήταν λίγο δύσπιστο, από το καλοκαίρι όμως του επόμενου χρόνου, οι πωλήσεις άρχισαν να ανεβαίνουν με ταχείς ρυθμούς και γρήγορα ξεπέρασε το άλλο εβδομαδιαίο περιοδικό που είχε βγάλει ακριβώς 10 χρόνια πριν ο ίδιος εκδότης, το Downtown.

21 Ιουλίου 2021. Το περιοδικό των διασήμων αποκτά πλέον και επίσημα ψηφιακή έκδοση μέσα από τη νέα του στέγη της Barking Well. Όπως και το περιοδικό που έχει πλέον αλλάξει ριζικά τους τελευταίους επτά μήνες εξασφαλίζοντας αποκλειστικότητες και εξώφυλλα που συζητήθηκαν πολύ (Σοφία Μπεκατώρου, Ιωάννα Παλιοσπύρου, Τέτα Καμπουρέλη κ.α.) έτσι και στο okmag.gr μπορείτε ήδη να βρείτε θέματα που δεν θα δείτε πουθενά αλλού με αποκλειστικά video, συνεντεύξεις και τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Με λίγα λόγια, δεν θα είναι άλλο ένα site απλής αναπαραγωγής, αλλά ένα site με μια feel good αισθητική και αυθεντικό περιεχόμενο από μια ομάδα ανθρώπων που έχουν ήδη γίνει παρέα και θέλουν πολύ να γίνετε κι εσείς φίλοι μας. Θέλουμε να έχουμε επικοινωνία, να μας λέτε τι σας αρέσει -και τι όχι- και τι άλλο θα θέλατε να δείτε.

Αρκετά με τις εισαγωγές όμως. Πάμε σε αυτά που ξέρουμε καλύτερα. Τα νέα μας. Ας ξεκινήσουμε με τη Μαρία Μπεκατώρου, που τη θεωρούμε και γούρι μας. Δεν έχει υπογράψει ακόμα με το Mega, αφού μέχρι το τέλος του μήνα ανήκει ακόμα στον ΑΝΤ1. Το κανάλι που την αδίκησε λίγο και ουσιαστικά την ώθησε ουσιαστικά να αποχωρήσει. Όπως έγινε και με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ο οποίος, ενώ φλέρταρε έντονα με τον ΣΚΑΪ, κατέληξε και εκείνος στο κανάλι της λεωφόρου Συγγρού. Η Μαρία λοιπόν θα παρουσιάσει show από τα μέσα της σεζόν, αλλά δεν αποκλείεται να τη δούμε νωρίτερα σε τηλεπαιχνίδι. Ως γνωστόν, το Mega έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του The Chase, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι αυτό θα της ανατεθεί.

Όσο για τον ΑΝΤ1, όλα δείχνουν ότι το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» θα έχει λίγο… μέλλον ακόμα μέχρι να βγει στις οθόνες μας (ελπίζουμε να μην έχει την τύχη του «Αγρότη» που θα μείνει μόνος και θα ψάχνει για πολύ ακόμα).

Όσο για τον Δημήτρη, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ωραία Ελένη -ποιος μπορεί άλλωστε- παρόλο που στον ΣΚΑΪ, δεν τον ήθελαν μόνο να πλαισιώσει τη Μαλέσκου αλλά και συζητούσαν, μαθαίνουμε, να του δώσουν late night εκπομπή. Δύσκολο θα ήταν το στοίχημα με την Ιωάννα, την οποία είχε κρίνει αρκετά αυστηρά μέσα από το blog του στο Znews, το οποίο θα διαβάζετε πλέον εδώ από την προσεχή Κυριακή.

Η δε Ιωάννα, θαρρούμε πως ακόμα αναζητά να βρει τον τηλεοπτικό της ρόλο. Γι’ αυτό κιόλας, είναι ένα πρόσωπο που προβληματίζει κάποια στελέχη του σταθμού, αφού θεωρούν ότι δεν έχει καταφέρει ακόμα να αφεθεί και να δείξει στον φακό τις πραγματικές της δυνατότητες- και δεν είναι λίγες. Βέβαια εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ειδική περίπτωση, αφού τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη είχε συνηθίσει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην εκπομπή της, κάτι που φυσικά εδώ δεν μπόρεσε να συμβεί.

Γενικά στον ΣΚΑΪ, που πολύ συμπαθώ, εξακολουθούν να έχουν ένα μικρό ενοχικό σύνδρομο με την ψυχαγωγία, εκτός φυσικά από τις παραγωγές του Ατζούν -γιατί απλά εκεί δεν μπορούν να παρέμβουν! Δεν είναι τυχαίο που κάθε χρόνο αντιμετωπίζουν νομικά θέματα με παρουσιαστές τους: από τον Μάκη Πουνέντη και την Ελεονώρα Μελέτη μέχρι τον Γιώργο Τσαλίκη -για να μη θυμηθούμε πάλι τα περσινά με τον Γιώργο Λιάγκα.

Θέμα χρόνου στo Mega και η ανακοίνωση για τη Σίσσυ Χρηστίδου, μία από τις μεγάλες νικήτριες της σεζόν που πέρασε, έχοντας καταφέρει μέχρι και να ρίξει κάτω το «θηρίο» Νίκο Μάνεση. Μια μικρή «τεχνική» λεπτομέρεια καθυστερεί και το επίσημο δελτίο τύπου για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου θα αναφέρονται οι συνεργάτες της. Θα είναι ανάμεσά τους ο Σάββας Πούμπουρας, που ήταν μάλιστα και ο πρώτος που είχε κάνει ραντεβού με την παρουσιάστρια;

Προσπαθώ τα πρωινά να δω την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, ένα από τα πιο φωτεινά πλάσματα που έχω συνεργαστεί τηλεοπτικά. Μέχρι που η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αρχίζει το αντι-εμβολιαστικό της μανιφέστο και αναζητώ απεγνωσμένα το χειριστήριο για να αλλάξω κανάλι. Νομίζω και οι υπόλοιποι εκείνη τη στιγμή στο πλατό το mute θα ήθελαν της πατήσουν αλλά δεν μπορούν. Μέχρι και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν άντεξε και πάτησε like σε tweet που αποδοκίμαζε έντονα τη συνάδελφό του!

Αυτά για σήμερα, αλλά να ξέρετε από εδώ και πέρα θα τα λέμε πολύ πια τακτικά μέσα από το Nikopolis Blog αφού το καλλιτεχνικό παρασκήνιο είναι πολύ έντονο πριν από τις διακοπές του Αυγούστου. Να αγαπάτε και να αγαπιέστε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ