Αντίο Βασίλη Μπουζιώτη. Ένας συνάδελφος που αγαπούσε πολύ το θέατρο έφυγε άδικα από τη ζωή, πολύ νέος, μία μέρα πριν από τα γενέθλιά του. Είπαν για ιατρικό λάθος, αλλά δεν γνωρίζω όλες τις λεπτομέρειες. Το θέμα είναι ότι ταλαιπωρήθηκε πολύ, πέρασε τους δύο τελευταίους μήνες μέσα στο νοσοκομείο. Ο Βασίλης ήταν παλιάς κοπής δημοσιογράφος, ταγμένος στη δουλειά του και το ρεπορτάζ. «Μην τα παίρνεις όλα τόσο βαριά» του είχα πει μία φορά στο τηλέφωνο. Η ζωή είναι εκεί έξω, όχι μέσα στο πληκτορολόγιο. Αυτό είναι το λάθος που κάνουμε πολλές φορές οι δημοσιογράφοι, ζούμε για να δουλεύουμε -και όχι το αντίστροφο- γι’ αυτό μάλλον είναι ένας από τους κλάδους με τους περισσότερους πρόωρους θανάτους.

Το στρες σκοτώνει φίλοι μου, όπως σκοτώνει και η κλιματική αλλαγή. Όχι, δεν μας εκδικείται ο πλανήτης, όπως διάβασα σε μία από τις χιλιάδες αναρτήσεις μετά τις καταστροφικές φωτιές. Εμείς τον καταστρέψαμε και η άβολη αλήθεια είναι πως η φύση θα ήταν πολύ πολύ καλύτερα χωρίς εμάς. Οπότε τώρα είναι πιο επιτακτική η ανάγκη να μη τον βάλουμε σε προτεραιότητα, μήπως και σώσουμε ό,τι απέμεινε γιατί τα τελευταία δεδομένα δείχνουν πως ο πλανήτης θα είναι μη κατοικήσιμος πολύ νωρίτερα από ό,τι υπολόγιζαν οι επιστήμονες.

Μ’ αγαπάει, δεν μ’ αγαπάει

Ο Σάκης και η Μαριαλένα μαζί στη Μύκονο. Ο Σάκης και η Μαριαλένα μαζί στη Ρόδο. Ερωτευμένοι ξανά; Δεν το παραδέχονται, ούτε το διαψεύδουν. Αγαπιούνται πολύ, περιορίζονται να πουν. Πάντως και στα δύο νησιά έμειναν στο ίδιο δωμάτιο. Τουλάχιστον εκεί έκαναν μαζί με το «παιδί» τους, τον Ντάφυ και μια καλή κίνηση, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυροπαθείς. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή. Όπως και με τον Γιώργος Ασημακόπουλος, που έκανε πριν από λίγες μέρες δωρεά στον σύλλογο «Στοργή», είναι αισιόδοξο να βλέπεις νέους ανθρώπους να εξαργυρώνουν τη δημοσιότητα που απέκτησαν και για κάτι χρήσιμο. Όσο για τον Γιώργο, είχε και τις τηλεοπτικές προτάσεις του- και για show μόδας, αλλά και για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, έκανε μάλιστα και δοκιμαστικό που άφησε καλές εντυπώσεις.

Η δυναμική επιστροφή της μυθοπλασίας

Και δεύτερη καθημερινή (ατιτλοφόρητη προς το παρόν) σειρά ετοιμάζει το Open, αυτή τη φορά με την υπογραφή- εγγύηση της Άννας Αδριανού ώστε να δίνει καλύτερο lead in στο κεντρικό δελτίο της Πόπης Τσαπανίδου, αφού στη ζώνη των 9, έχει κλειδώσει η κωμική σειρά με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Μετά τις άκαρπες συζητήσεις του Χρήστου Βασιλόπουλου με την εταιρεία παραγωγής (η συμφωνία χάλασε στα οικονομικά), ο 43χρονος ηθοποιός επέστρεψε στην Καλιφόρνια και τη θέση του πήρε ο Ορέστης Τζιόβας. Για τους άλλους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους «έκλεισαν» η ταλαντούχα Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και η Υρώ Λούπη. Τα γυρίσματα ξεκινούν αμέσως μετά τον 15Αύγουστο στην Κύπρο.

Sex and the (greek) city

Νέο celebrity ζευγάρι – έκπληξη έχουμε στην πόλη. Τα «άκρως τρυφερά» αποκαλυπτήρια στο νέο τεύχος του ΟΚ! που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτή την Παρασκευή 13/8.

Θυμάστε πού σχολιάζαμε τα περσινά φιλιά του Παναγιώτη Βασιλάκου στο The Bachelor; Τα κατορθώματα του διαδόχου του, Αλέξη Παππά, στο παιχνίδι του έρωτα μαθαίνουμε ότι είναι- για να το πούμε όσο πιο κομψά γίνεται- πολύ πιο…. θεαματικά. Οι δύο bachelor μάλιστα είχαν συνομιλήσει και τηλεφωνικά πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για ανταλλαγή απόψεων.

Να προσέχετε τους εαυτούς σας, τους γύρω σας και κυρίως το περιβάλλον μας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ