Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες που γνωρίζουν όλοι η πρώτη επιλογή για τον εργένη του Alpha -το The Bachelor που έρχεται ολοταχώς-, ήταν ο Χάρης Συντζάκης. Αυτός ήταν ο εργένης που μπήκε και κλείστηκε αρχές καλοκαιριού στη βίλα με τα κορίτσια, αλλά λίγο οι Πανσέληνοι, λίγο ο ανάδρομος, τα πράγματα δεν πήγανε και πολύ καλά.

Το κρας-τεστ Ίνσταγκραμ VS Πραγματικότητα αποδείχθηκε σκληρό, με την παραγωγή να καταλήγει με υπογλώσσια. Οι πληροφορίες μου λένε πως «Ο Εργένης» δεν ήταν καθόλου όπως τον περίμεναν, μια και δεν «τα έλεγε» όπως ήθελαν. Τα κορίτσια του έβγαλαν τ’ όνομα «καμία σχέση με το ινστα», άσε που μετά τα πρώτα πλάνα η παραγωγή κατέληξε να μην αφήνει τις «νύφες» να φοράνε ψηλά τακούνια για να μην του ρίχνουν κεφάλι. Στερητικό σύνδρομο να σου λείπει το 12ποντο, δεν ήθελε πολύ τα νεύρα των κοριτσιών να γίνουν τσατάλια. Μάλιστα σε ένα γύρισμα μια κοπέλα του το είπε και μούρη με μούρη (!) ότι από κοντά δεν έχει καμία σχέση με τις φωτός του. Πόνεσε ο εργένης, αλλά πιο πολύ πόνεσε η παραγωγή που έβλεπε το καράβι να μπατάρει πριν καν βγει στα ανοιχτά. Μέχρι που τα κεφάλια της παραγωγής βάρεσαν τρέλα και άρπαξαν τον Αλέξη Παππά να βγάλει το φίδι από τη τρύπα -με τεράστιο χρηματικό ποσό για αμοιβή λένε οι πληροφορίες μου.

Ο Χάρης Συντζάκης σε βραδινή έξοδο με τον Χρήστο Μπίρμπα. (NDP)

Κι εκεί που οι παίκτριες είχαν μείνει δυο βδομάδες κλεισμένες στο σπίτι χωρίς εργένη και χωρίς να ξέρουν αν το πρότζεκτ παγώνει ή προχωρά, όλα άλλαξαν και πίσω από τις λέξεις ήρθε ο Αλέξης. Επιβίωσε το πρότζεκτ.

Το τελευταίο νέο, φίλες μου, το λες και κουτσομπολιό, είναι ότι ο ψηλός εργένης -που την καθάριζε την καρύδα στις ζούγκλες του Δομίνικου- ήρθε ήδη σε ερωτική επαφή με δυο παίκτριες. Τα’ χε πει βέβαια και ο φίλος του ο Τριαντάφυλλος πως και στο Survivor το ‘κανε το «φτου Ξελευθερία» του, μέσα στη ζούγκλα, με πείνα, απλυσιά, κουνούπια (ίου). Στη βίλα θα φρέναρε τ’ αγόρι; Άνθρωπος, φίλες μου, κι ας είναι Παππάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ