«O Βασίλης Μπουζιώτης δεν μένει πια εδώ», γράφει η Έλενα Ακρίτα στο «αντίο» της στον Βασίλη Μπουζιώτη που έφυγε από τη ζωή έπειτα από μάχη που έδωσε για την υγεία του. «Πήγε να συναντήσει την μανούλα του και την όμορφη Έφη του», συνεχίζει η δημοσιογράφος και σεναριογράφος στο κείμενό της.

Η Έλενα Ακρίτα επέλεξε να αποχαιρετήσει τον δημοσιογράφο με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram. «Φεύγει και παίρνει μαζί του τις αναμνήσεις μας, τα νιάτα μας, τα ξενύχτια, τα καυγαδάκια και τις σφιχτές αγκαλιές, τα αποκλειστικά του, τη λατρεία του για το θέατρο και τους ανθρώπους του. Έφυγε νέος, έφυγε θαρραλέος, έφυγε όπως έζησε με το κεφάλι ψηλά. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος κι ένας παθιασμένος δημοσιογράφος.
Αφήνει πίσω τον αγαπημένο ανεψιό, αφήνει πίσω κι εμάς τους φίλους και συναδέλφους του που τόσο τον αγαπήσαμε. Δεν θα σε ξεχάσουμε Βασίλη, αλήθεια στο λέω. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε ξεχάσουμε. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα έχουμε πάντα μέσα μας τον ήχο της φωνής σου στο τηλέφωνο, εκείνο το τόσο δικό σου το ‘έλα βρε’ που ήταν ο κλασικός χαιρετισμός σου. Αντίο Βασίλη, τιμή μου που σε γνώρισα!»

Στην ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα απάντησαν και πολλοί ακόμα άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου που τον γνώριζαν μέσα από την πορεία του στη δημοσιογραφία. «Στο καλό Βασίλη» έγραψε η Χάρις Αλεξίου. «Σοκ» σημείωσε η Ζέτα Δούκα μην μπορώντας να πιστέψει την απώλεια. «Ο Βασίλης» σημείωσε απλά η Ναταλία Γερμανού.

Λίγο νωρίτερα, τον αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο και η Φαίη Σκορδά ενώ στενοί φίλοι και συνεργάτες δηλώνουν σοκαρισμένοι από την είδηση του θανάτου του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ