Μαριάννα Τουμασάτου: Σε ευχαριστώ που είπες μπροστά στην κάμερα πολλά από όσα σκεφτόμουν τις τελευταίες μέρες. Πως η υπόθεση Πισπιρίγκου (και όχι της Πάτρας, όπως λένε όλοι, γιατί θίγει μια ολόκληρη πόλη) δεν γίνεται να απασχολεί τα δελτία ειδήσεων περισσότερο από τη σκανδαλώδη αύξηση του ρεύματος. Για την ακρίβεια σε χτεσινό δελτίο το θέμα, που δεν έχει πλέον μεγάλη εξέλιξη, έπαιξε πριν και από τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας. Λογικό να απασχολεί Ζήνα-Τατιάνα-Αγγελική, που είδαν κιόλας τα νούμερά τους να τριπλασιάζονται, αλλά όχι και τα κεντρικά δελτία.

Το θέμα Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη προφανώς και είναι σοκαριστικό, προφανώς και οι δημοσιογράφοι βοήθησαν πολύ στην έρευνα αλλά δεν αντέχουμε άλλο να ακούμε κάθε μέρα δέκα άτομα με παραμορφωμένη φωνή χωρίς ταυτότητα να καταγγέλλουν το ζευγάρι για ύποπτες συμπεριφορές. Συμπεριφορές που όφειλαν να είχαν επισημάνει νωρίτερα.

Και χωρίς καμία (μα καμία όμως) διάθεση να υπερασπιστούμε τον Μάνο Δασκαλάκη, δεν μπορείς να τον κατηγορείς γιατί έκανε μπάρμπεκιου με τον κουμπάρο 17 μέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας και την ίδια στιγμή να υπερασπίζεσαι την Τούνη όταν τη βρίζουν επειδή πήγε στη Ναύπακτο για Πάσχα μετά τον θάνατο της μητέρας της. Το πώς θα διαχειριστεί ο κάθε άνθρωπος το πένθος του είναι δικό του θέμα. Ο άλλος μπορεί να θέλει να πνίξει τον πόνο του στα μπουζούκια, ποιοι είμαστε εμείς που θα τον κρίνουμε;

Βίκυ Καγιά: Φυσικά και θα είσαι στην κριτική επιτροπή του GNTM, μην ακούς τα ανυπόστατα τηλεοπτικά ρεπορτάζ. Όπως επίσης μην ακούς και όσους λένε ποιοι θα βρίσκονται (ή όχι) δίπλα σου. Τα δοκιμαστικά δεν έχουν γίνει ακόμα και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τις πρώτες μέρες του Ιούνη.

Όσο για τη Ζενεβιέβ, αλήθεια είπε ότι εκείνη έφυγε μόνη της από το GNTM; Όχι λοιπόν, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν είχε καλή συνεργασία με το κανάλι. Γι’ αυτό κιόλας της πρότειναν να μετακινηθεί σε ένα άλλο φιλόδοξο πρότζεκτ, το Asia Express. Σε 10 μέρες από σήμερα αναχωρούν και οι παίκτες για την Ασία και… ο Θεός μαζί τους.

Καλοί μας συναδέλφοι: Όταν αναπαράγετε μια αποκλειστική μας πληροφορία, μην την παραποιείτε. Και αν το κάνετε- δικαίωμά σας!- τουλάχιστον μη το χρεώνετε στην αρχική πηγή, αλλά πάρτε την ευθύνη επάνω σας. Εκτός αν θεωρείτε ταυτόσημες τις εκφράσεις «έχουν χωρίσει» και «περνάνε κρίση»….

Κατερίνα Καραβάτου: Μετά από ένα εξαιρετικά δύσκολο 2021, που έκανε τα πάντα για να σε λυγίσει, ανασυγκροτήθηκες και με πολλή προσπάθεια, κατάφερες να ανεβάσεις τα νούμερα της εκπομπής σου και σχεδόν να αγγίξεις τον ανταγωνισμό. Αξίζει να σου δοθεί και μία δεύτερη ευκαιρία την επόμενη σεζόν. Θεωρώ ότι η εκπομπή σου με μερικές αλλαγές την επόμενη σεζόν μπορεί να πάει ακόμα πιο ψηλά.

Γρηγόρη Γκουντάρα: Δυστυχώς το πείραμα του ΣΚΑΪ, δεν πήγε καθόλου καλά. Αλλά όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Εξάλλου αν δεν το δοκίμαζες μπορεί μια ζωή να αναρωτιόσουν. Σε είδα τις προάλλες δίπλα στην Κατερίνα Καινούργιου (χιλιόχρονη κιόλας) και η καρέκλα σου έμοιαζε να σε περιμένει. Άσε που τέτοια χαρά το κορίτσι όλη τη σεζόν με άλλο καλεσμένο δεν είχε κάνει. Η Κατερίνα δίπλα σου αισθανόταν ασφάλεια και εσύ ξέρω ότι την αγαπούσες. Και δεν είχες και το στρες με τα νούμερα τηλεθέασης…

Νίκο Μουτσινά: Ψυχραιμία! Όσο χαριτωμένα και αν το κάνουμε, αν δείχνουμε συνέχεια την ενόχλησή μας με το κανάλι μας, δεν είναι και τόσο αστείο. Εκπομπές σαν τη δική σου ή αυτή της Ελένης Μενεγάκη (για να μην αναφέρουμε το Love It) δεν τις ευνοεί η τρέχουσα επικαιρότητα. Και εσύ όμως είχες ήδη δείξει σημάδια κόπωσης και επανάληψης. Γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό που κάνεις. Αν ήσουν στην Αμερική, δέκα κειμενογράφοι θα ήταν στη δούλεψή σου καθημερινά. Καλύτερος είναι ο Τζέιμς Κόρντεν δηλαδή; Ελπίζω να μη μου έχεις κακιώσει που σου είχα γράψει πριν από λίγες εβδομάδες ότι καλό θα ήταν το «Μεσημεράκι» σου να κάνει μια siesta για μια σεζόν, έτσι; Ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και σε θαυμάζω.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ