Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει διθυραμβικά στο GNTM και μάλιστα τη Δευτέρα υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο με το Star, όπως μπορούμε πλέον να σας αποκαλύψουμε.

Παράλληλα συνεχίζει με το Shopping Star, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη ευχάριστη εξέλιξη στην επαγγελματική της ζωή. Εκτός λοιπόν από το πολυαναμένομενο comeback της GNTM, η Βίκυ Καγιά επιστρέφει και στον κινηματογράφο.

Και αυτό είναι παραπάνω από δεδομένο, αφού η Βίκυ έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα κάτω από άκρα μυστικότητα για τη νέα ταινία του Αλέξανδρου Βούλγαρη, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Ο γιος του Παντελή Βούλγαρη που είναι και ηθοποιός και βραβευμένος συνθέτης, είδε στο πρόσωπο της Βίκυς Καγιά την ιδανική πρωταγωνίστρια και εκείνη μόλις διάβασε το κείμενό του και συζήτησαν για το όραμά του, είπε αμέσως το ναι. Στο πλευρό της η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Μικρά Αγγλία», Σοφία Κόκκαλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Βίκυ Καγιά είχε εμφανιστεί τελευταία φορά κινηματογραφικά στην ταινία του Νίκου Περάκη, «Σειρήνες στη στεριά».

Τα γυρίσματα της ταινίας του Αλέξανδρου Βούλγαρη πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή σε διαφορετικά locations της πρωτεύουσας και θα ολοκληρωθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα.


Τι είχε συμβεί με τον «Πρωινό Καφέ»;

Το όνομα της Βίκυς Καγιά συζητήθηκε και για άλλους λόγους τις προηγούμενες μέρες. Πιο συγκεκριμένα, η μακιγιέζ Έλενα Ψωμά, σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι όταν η πρώτη είχε αναλάβει τον Απρίλιο του 2009 την πρωινή εκπομπή του σταθμού, παίρνοντας τη σκυτάλη από τα δίδυμα Ζαρίφη- Μουτσινά και Λιανού- Καμπούρη, είχε απολυθεί τότε μαζί με άλλους συνεργάτες καθώς η Βίκυ είχε φέρει μαζί της τη δική της ομάδα.

Η Βίκυ Καγιά στη συνέντευξή Τύπου για τον «Πρωινό καφέ» το 2009.

Σε επικοινωνία που είχαμε με πηγή από το στενό της επαγγελματικό περιβάλλον, η απάντηση ήταν πως οι δυο γυναίκες δεν είχαν γνωριστεί ποτέ και πως σε όλες τις εκπομπές οι παρουσιάστριες έχουν τους μόνιμους συνεργάτες που επιμελούνται την εμφάνισή τους. «Δεν της είχε πει τότε κανείς κάτι σχετικά όταν υπέγραφε με το κανάλι. Δεν θα απαιτούσε ποτέ να χάσει κάποιος τη δουλειά του και πραγματικά είναι περίεργο που ακούγεται κάτι τέτοιο 13 χρόνια μετά».

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ