Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ελπίζω να τα περνάς πολύ καλά στην εξωτική Τενερίφη -που δεν πιάνει μία μπροστά στα δικά μας νησιά- και εύχομαι να μην έχει μετανιώσει για την απόφασή σου να παρουσιάσεις το Love Island. Φαντάζομαι τα χρήματα ήταν πολύ καλά, ίσως να ήθελες να βρίσκεσαι στο ίδιο κανάλι με τη «μαμά» σου όπως αποκαλείς τη μάνατζέρ σου, Έλενα Χριστοπούλου. Η οποία έχει μάλιστα πει, ότι μαζί παίρνετε τις επαγγελματικές αποφάσεις και μαζί πάτε στα τηλεοπτικά ραντεβού.

Να πούμε όμως μια άβολη αλήθεια; Όσο και αν μου αρέσεις (και μου αρέσεις πολύ) τηλεοπτικά, οι δουλειές σου μετά το GNTM έχουν φλερτάρει πολύ με τα μονοψήφια. Αλήθεια δεν πιστεύω ότι φταις εσύ, απλά δεν ξέρω αν από όλες τις προτάσεις που λένε ότι είχες, είδες το Love Island και είπες «τέλεια, αυτό το project θα σκίσει φέτος». Να σου πω όμως και κάτι άλλο; Αλώβητη θα βγεις και αυτό, γιατί το εγχώριο σύστημα έχει αποφασίσει ότι σε θέλει.

Άσε που η προσωπική σου ζωή έχει πάντα ενδιαφέρον άρα μας συμφέρει να κυκλοφορείς ανάμεσά μας: Γίνεσαι γνωστή μέσα από μια σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, μετά τα φτιάχνεις με τον Snik, ακριβώς τη στιγμή που οι τράπερ ήταν το next big thing και στη συνέχεια κάνεις την ανατροπή και γυρίζεις στον πρώην σύζυγό σου. Πας και με εκείνον μαζί στα Κουφονήσια, το νησί που πλέον προσφέρει πιο πολύ υλικό στους παπαράτσι και από τη Μύκονο, και μας σώζεις τα καλοκαιρινά μας εξώφυλλα.

Βίκυ Καγιά: Είσαι iconic (όπως θα έλεγες κι εσύ), είσαι το GNTM, είσαι το Shopping Star (που ξέρω ότι το αγαπάς και λίγο περισσότερο). Και δεν έχεις κανέναν λόγο να αναλώνεσαι σχεδόν κάθε μέρα με δηλώσεις σε όλα τα πρωινά που σε κυνηγάνε μέρα νύχτα από πίσω, προκειμένου να μην δυσαρεστήσεις κανέναν. Εννοείται ότι δεν το απολαμβάνεις, το καταλαβαίνω, απλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις. Έτσι κι αλλιώς όταν είσαι στην κορυφή, πάντα θα βρουν να πουν κάτι για σένα…

Γιώργο Λιάγκα: Έμαθα ότι χάρηκες πραγματικά με την προσθήκη της Μαρίας Κορινθίου στην εκπομπή σου. Μαθαίνω επίσης ότι είχε γίνει πρώτα μια διακριτική έρευνα στην αγορά και στο άκουσμα του ονόματός της οι αντιδράσεις ήταν πολύ θετικές. Είπαμε, σωστό ή λάθος, στον ΑΝΤ1 αναζητούσαν ξεκάθαρα μια όμορφη μανούλα με καλό προφίλ για τα περιβόητα εμπορικά, το άγιο δισκοπότηρο της πρωινής ζώνης. Η Μαρία είναι πιο προσιτή στο κοινό της πρωινής ζώνης από την προκάτοχό της αλλά και πιο… τσαούσα άμα χρειαστεί. Προβλέπω ότι σιγά σιγά θα διεκδικήσει- και θα κερδίσει- περισσότερο χώρο και χρόνο στην εκπομπή. Ειδικά αν τα νούμερα είναι ευνοϊκά.

Μιχάλη Λεβεντογιάννη: Είσαι το it boy της φετινής σεζόν. Το βλέπω και από τα κορίτσια εδώ στο γραφείου που σε συζητάνε πολύ. Είσαι ταλαντούχος, η σειρά που πρωταγωνιστείς είναι από τις καλύτερες της σεζόν, είσαι χαμηλών τόνων και αρκετά ώριμος και συνειδητοποιημένος ώστε να μην νιώσεις έπαρση με την επιτυχία. Είσαι πραγματικά φιλόζωος -όχι μόνο στα λόγια όπως οι περισσότεροι- και διαθέτεις το χάρισμα της ενσυναίσθησης σε αντίθεση με κάποιους ανθρώπους του χώρου σου που θεωρούν ότι η γη περιστρέφεται αποκλειστικά και μόνο γύρω από τη δική τους ύπαρξη.

Αγαπητοί Έλληνες ηθοποιοί: Δεν χρειάζεται να παίζετε σε δυο και τρία σήριαλ την ίδια σεζόν. Είναι κουραστικό και για εσάς και για εμάς, ειδικά όταν εμφανίζεστε και στο θέατρο. Καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι από εσάς είστε άκρως περιζήτητοι και εξαργυρώνετε την επιτυχία προηγούμενων δουλειών σας, αλλά στο τέλος φοβάμαι ότι κερδισμένος δεν θα βγει κανείς.

Με τόσες πολλές σειρές φέτος, καταλαβαίνετε όλοι ότι οι μισές από αυτές, δεν θα επαληθεύσουν τις προσδοκίες των σταθμών και κάποιες δυστυχώς δεν θα προλάβουν να ολοκληρωθούν. Εμείς πάντως ήδη περιμένουμε τη τηλεοπτική συνάντηση Νίκου Κουρή – Σμαράγδας Καρύδη τον Γενάρη στο Star.

Φώτη Σεργουλόπουλε: Καλωσόρισες πίσω στα πλατό σε κάτι που -επιτέλους, μετά από καιρό- σου ταιριάζει πολύ. Θα σε βλέπουμε.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ