Μια νέα είσοδο είχαμε σήμερα στην εκπομπή του ΑΝΤ1. Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του znews επιβεβαιώθηκε. Τη Δευτέρα λίγο μετά τις δέκα είδαμε τη Μαρία Κορινθίου να κάνει είσοδο στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό».

Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα την υποδέχθηκε με θερμά λόγια. «Eίναι μια γυναίκα που τη αγαπάτε πολύ. Είναι μανούλα είναι σύζυγος, Έχει καταγράψει πολλά χιλιόμετρα στο θεατρικό σανίδι και την τηλεόραση. Αλλά πάνω από όλα είναι καλό παιδί. Και από σήμερα θα προστεθεί στην ομάδα μας. Είναι η Μαρία Κορινθίου» τόνισε ο παρουσιαστής. Όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος, η Μαρία θα είναι παρούσα στα γυναικεία θέματα, όπως ζώδια, μαγειρική κ.λπ.

Μάλιστα ο Λιάγκας σημείωσε; «Η Μαρία είναι καλό παιδί και αγωνίστρια της ζωής. Έχει αποδείξει με τη δουλειά και την καρδιά της πως είναι ικανός και άξιος άνθρωπος. Κι εδώ θέλουμε ικανούς και άξιους ανθρώπους».

«Αισθάνομαι τέλεια. Υπέροχα. Να πω από τη μεριά μου πως τίποτα δεν είναι τυχαίο..» τόνισε από τη πλευρά της η Μαρία Κορινθίου.

Όσο για το στυλ της; Η ηθοποιός ήταν πολύ εντυπωσιακή. Για την πρεμιέρα της στην εκπομπή του ΑΝΤ1, η Μαρία Κορινθίου επέλεξε με τη βοήθεια της στυλίστριας Τζώρτζιας Συναχερή μια ολόσωμη φόρμα με την υπογραφή, Paris Valtadoros. Πρόκειται για ένα ρούχο στο πιο trendy χρώμα της σεζόν, αυτό του ροζ της Barbie.

Δείτε το βίντεο;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ