Γρηγόρη Αρναούτογλου: Αδίκησες λίγο τον παλιό σου συνεργάτη στη ραδιοφωνική σου εκπομπή και συγγνώμη που στο λέω. Κατηγόρησε ποτέ ο Νίκος Μουτσινάς τον ΣΚΑΪ για την πτώση στα φετινά νούμερα τηλεθέασης; Θαρρώ πως όχι. Ξέρεις πώς το είδα εγώ, ο ταπεινός ακροατής; Σαν να έψαχνες μια αφορμή να τον τσιγκλίσεις λίγο. Το πήρε φυσικά μετά και ο Λιάγκας και το ανέδειξε με τη γνωστή του μαεστρία οπότε ένα νέο μπιφ ξεκίνησε(;).

Ακούσαμε μάλιστα να λένε για «κακές» σχέσεις ανάμεσα στον Νίκο και το κανάλι του, οπότε τώρα που στα γράφω αυτά, φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν τρεις κάμερες έξω από το στούντιο Άλφα για να σου απαντήσει ο Μουτσινάς, μετά θα περιμένουν εσένα στον Sfera να σχολιάσεις την απάντηση του Νίκου…. τα συνηθισμένα δηλαδή.

Γιώργο Τσαλίκη: Σε εκτιμώ πολύ αλλά φτάνει πια με τον Γκουντάρα και την Κάκκαβα. Είσαι τραγουδιστής, και πολύ πετυχημένος μάλιστα, έχεις το δίκιο σου, η υπόθεση πήγε στη δικαιοσύνη, γιατί τόσο παράπονο;

Φυσικά και θα σε ρωτάνε, αφού κι εσύ το συνεχίζεις, αλλά είσαι πολύ παραπάνω από όλο αυτό. Εξάλλου, όπως είδες και οι δυο πλευρές καλά δεν πέρασαν πέρσι, οπότε έμμεσα δικαιώθηκες. Είναι αυτό που λέω πάντα, όταν νιώθεις ότι σε αδικούν, το σύμπαν θα κάνει στο τέλος τη δουλειά του. Και το μαγαζί που εμφανίζεσαι φέτος μια χαρά πάει και εκείνοι βρήκαν τον δρόμο τους μετά την ταλαιπωρία που πέρασαν.

Φίλοι δεν θα γίνετε, εντάξει, αλλά δεν υπάρχει άλλος λόγος για γκρίνια. Προτιμάμε να βλέπουμε την εύθυμή σου πλευρά και όχι τη θυμωμένη.

Γιάννη Σμαραγδή: Σας έχουμε όλοι πολύ ψηλά. Έχετε κάνει ταινίες- διαμάντια. Και ξαφνικά το όνομά σας «παίζει» παντού για τους λάθος λόγους. Αν δεν είχατε μιλήσει θα είχε περάσει στα ψιλά. Αφήστε που μέχρι να καταλάβουμε τι ακριβώς είχε γίνει, ιδρώσαμε κυριολεκτικά. Δεχόμαστε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπορεί να μην είχε τα εφόδια να παίξει στην ταινία σας- δεν πέρασε καν από δοκιμαστικό-, και είχατε κάθε δικαίωμα να τον απορρίψετε.

Από την άλλη από ό,τι συμπεράναμε το θέμα σας ήταν κυρίως με τον παραγωγό, που επέμενε να υποδυθεί ο Ντάνος μια σημαντική ιστορική προσωπικότητα. Τουλάχιστον ο παραγωγός παραδέχτηκε ότι εκείνος διέρρευσε την είδηση στο Star και έτσι οι συνάδελφοι δικαιώθηκαν. Πάντως ο 40χρονος, πια, Γιώργος Αγγελόπουλος, καταφέρνει πάντα να απασχολεί τα Μέσα πιο πολύ από κάθε παίκτη που πέρασε από το ριάλιτι επιβίωσης. Και ας έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια από την ημέρα που μας πρωτοσυστήθηκε.

Ελένη Μενεγάκη: Έκανες μια κίνηση ματ και εξασφάλισες την πιο συζητημένη συνέντευξη της εβδομάδας. Με την Κωνσταντίνα είχατε ζήσει πολλά, την είχες στηρίξει πάρα πολύ στα πρώτα της βήματα μετά από παράκληση του Δημήτρη Κοντομηνά, όπως έλεγαν τότε. Μετά, όταν η συμπεριφορά της εκτροχιάστηκε, σταμάτησες απλά μια μέρα να της μιλάς. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά τότε μου είχαν πει ότι είχε προσπαθήσει να σε δει στο καμαρίνι σου τότε στον Alpha και εσύ είχες αρνηθεί.

Τα χρόνια πέρασαν, η Κωνσταντίνα «τιμωρήθηκε» από το σύστημα για την ανωριμότητά της- αυτά γίνονται όταν δίνεις εξουσία σε έναν άνθρωπο που δεν έχει εκπαιδευτεί για να τη διαχειριστεί-, αλλά ως πραγματική Survivor, κατάφερε να αποκαταστήσει την εικόνα της και βρήκε την ευτυχία στην προσωπική της ζωή. Τα νούμερα σήμερα σε δικαίωσαν Ελένη: 13,4% στο δυναμικό κοινό και ένα εντυπωσιακό 20,5% στις γυναίκες 25-44. Οπότε περιμένουμε τώρα να φέρεις στο πλατό και άλλους τέτοιους καλεσμένους. Προτείνω Πέτρο Κωστόπουλο, Τζένη Μπαλατσινού, Δέσποινα Βανδή και Κατερίνα Καινούργιου.

Αντώνη Κανάκη: Η «Αρβύλα» σου φέτος πατάει δυνατά και είναι άκρως απολαυστική. 25,2% στο δυναμικό κοινό, είναι σαν το 40% της παλιάς εποχής που δεν υπήρχαν οι πλατφόρμες. Οι πιτσιρικάδες 15-24 σε τιμούν ακόμα περισσότερο (30,3%) και αυτή είναι μια σημαντική επιτυχία. Να σε ανακαλύπτει ένα κοινό που δεν είχε γεννηθεί καν όταν εσύ έκανες ήδη επιτυχία.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ