Ο λαμπερός γάμος της οικογένειας Ζέιν στο Μονακό ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα εκείνοι που προσπάθησαν -με αποτυχία- να εξασφαλίσουν μία πρόσκληση για τον «γάμο της χρονιάς» όπως χαρακτηρίστηκε. Οι Έλληνες καλεσμένοι μάλιστα ταξίδεψαν έως τη Νίκαια με ναυλωμένη πτήση της οικογένειας από την Αθήνα.

Η πιο απρόσμενη εμφάνιση της βραδιάς όμως ήταν εκείνη της Αθηνάς Ωνάση Ρουσέλ. Η 36χρονη, πλέον, κληρονόμος γνώρισε πολλούς Έλληνες από κοντά αλλά φωτογραφήθηκε με ελάχιστους (σε κάποιους αρνήθηκε ευγενικά). Εξάλλου, όπως μας μετέφεραν, είχε ζητηθεί να μην τη απαθανατίσουν οι επίσημοι φωτογράφοι του γάμου καθώς δεν θέλει να απασχολεί καθόλου τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, παρά μόνο με τις αθλητικές της δραστηριότητες.

(Instagram/yannadarilis)

Παρόλα αυτά λίγες μέρες μετά τον γάμο, η Γιάννα Νταρίλη και ο σύζυγός της, Γιώργος Ψιψίκας ανέβασαν στο Instagram μία φωτογραφία με τη διάσημη Ελληνίδα κληρονόμο από τη γαμήλια δεξίωση και, όπως ήταν λογικό, η εικόνα έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου και συνοδεύτηκε από πολλά (άκομψα, στην πλειοψηφία τους) σχόλια για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Γι΄αυτό κιόλας πολλοί καλεσμένοι δυσαρεστήθηκαν από την ανάρτηση αυτή, καθώς ήθελαν να την έχουν κάνει εκείνοι!

Η λεπτομέρεια στην εμφάνιση που συζητήθηκε

Αυτό όμως που δεν είχε γίνει μέχρι σήμερα γνωστό ήταν αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο. Και, όχι, δεν είχε κάνει με το πρόσωπό της, αλλά με τα ρούχα της. Η Αθηνά Ωνάση, μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στον πλανήτη, με περιουσία 1 δισεκατομμύριο ευρώ, εμφανίστηκε στο pre wedding party αλλά και στη γαμήλια δεξίωση το επόμενο βράδυ, με το ίδιο φόρεμα!

Αυτό όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, δεν πέρασε απαρατήρητο από τις καλεσμένες, οι οποίες είχαν φέρει μαζί τους διαφορετικές τουαλέτες με την υπογραφή διάσημων οίκων για τα δύο πάρτι. Αν και τα περισσότερα σχόλια δεν ήταν κολακευτικά για την Αθηνά Ωνάση, κάποιοι βρήκαν την κίνησή της αυτή από ενδιαφέρουσα ως… επαναστατική αφού δεν δίστασε να αγνοήσει το άτυπο πρωτόκολλο που συνοδεύει αυτές τις εκδηλώσεις. Άλλοι πάντως λένε ότι η Αθηνά, που ήταν αρκετά πρόσχαρη και όχι θλιμμένη, όπως ειπώθηκε, δεν φόρεσε τελικά το ίδιο ρούχο,αλλά ένα πανομοιότυπο, του οποίου οι διαφορές δεν διακρίνονταν στο σκοτάδι!

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ