Η μοναδική απόγονος του Αριστοτέλη Ωνάση είναι σήμερα 36 χρονών και ήδη έχει ζήσει μια κινηματογραφική ζωή. Κάθε της κίνηση, από παιδί, απασχολεί τα διεθνή μέσα παρόλο που η Αθηνά Ωνάση προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους. Δεν είναι μόνο το παραλθόν της οικογένειάς της που έχει τεράστιο ενδιαφέρον αλλά και η δική της ζωή. Μετά το διαζύγιο ωστόσο από τον  Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, το 2016, οι δημόσιες εμφανίσεις της έγιναν ακόμα πιο σπάνιες.

Το okmag.gr την εντόπισε πρόσφατα σε κοσμικό event στο Μονακό. Η Αθηνά Ωνάση πόζαρε με ένα φλοράλ φόρεμα κατά τη διάρκεια της βραδιάς δίπλα στον Γιώργο Ψιψίκα και τη σύζυγό του Γιάννα Νταρίλη. Το ζευγάρι ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και η συνάντηση με την Ελληνίδα κληρονόμο ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag.gr, η Αθηνά Ωνάση ήταν ιδιαίτερα ευγενική με όλους όσους την προσέγγισαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Παρόλο που πρόσφατα δημοσιεύματα την ήθελαν να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, η τελευταία της εμφάνιση τα διαψεύδει.

Η χρυσή κληρονόμος φαίνεται πως έχει βρει τα πατήματά της προσπαθώντας να διαχειριστεί όσα της συνέβησαν και την τεράστια περιουσία που έχει από την οικογένειά της. Από τη ζωή της δεν λείπει φυσικά η μεγάλη της αγάπη για τα άλογα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ