Η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια. Ο Τζώρτζης Μονογυιός βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της Πέμπτης. Ο επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιούνταν στη Μύκονο και είχαμε γνωρίσει τηλεοπτικά μέσα από το The Wall σκοτώθηκε όταν το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε είχε σφοδρή σύγκρουση και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε εμπλακεί σε τροχαίο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Mykonos Post, ο 42χρονος επιχειρηματίας, είχε εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο πριν από αρκετά χρόνια στο νησί των ανέμων.

«Είχε μόλις απολυθεί από φαντάρος και είχε έρθει στη Μύκονο μαζί με ένα φίλο του, με τον οποίο υπηρετούσαν μαζί. Εκείνη την εποχή, ο Τζώρτζης είχε αγοράσει μια μηχανή. Οι δυο φίλοι έκαναν βόλτα με τη μηχανή στο νησί. Ο Τζώρτζης οδηγούσε και ο φίλος του ήταν συνεπιβάτης. Κάποια στιγμή, για να αποφύγει κάποιο εμπόδιο στο δρόμο, έκανε έναν ελιγμό, με αποτέλεσμα να γίνει ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και ο φίλος του Τζώρτζη να σκοτωθεί. Ήταν ένα μεγάλο σοκ τόσο για τον Τζώρτζη, όσο και για τους γονείς του αδικοχαμένου νέου, που ήταν συνεπιβάτης στη μηχανή», αποκαλύπτει πηγή στο Mykonos Post.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στη Μύκονο. Οι γονείς του ήταν επίσης Μυκονιάτες, ο Μιχάλης Μονογυιός και η Ελένη Ξυδάκη. «Οι γονείς του έχουν χωρίσει. Ο πατέρας του εδώ και χρόνια έχει μαγαζί που νοικιάζει μηχανάκια στη Φάμπρικα και το σπίτι τους βρίσκεται στον Άη Γιάννη δίπλα στον Ορνό. Ο Τζώρτζης ήταν μόνο τη θερινή σεζόν στο νησί για τις δουλειές του. Τον χειμώνα έμενε στην Αθήνα. Το ίδιο και η μητέρα του. Μόνο ο πατέρας του μένει μόνιμα στο νησί, χειμώνα καλοκαίρι», αναφέρει κάτικος του νησιού στο Mykonos Post. Την Κατερίνα Μονογυιού, η οποία είναι σήμερα βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ την απέκτησαν τρία χρόνια μετά τον Τζώρτζη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ