Αλήθειες της με τους διαδικτυακούς της φίλους θέλησε να μοιραστεί η Δούκισσα Νομικού στο τελευταίο Q&A που έκανε στο Instagram. Όταν μια από τους followers της τη ρώτησε αν νιώθει κάποιες φορές ότι πελαγώνει με τις υποχρεώσεις και τα παιδιά, η Δούκισσα Νομικού απάντησε με «αποδείξεις».

«Αν πελαγώνω; Η φωτογραφία που έστειλα στον οφθαλμίατρό μου σήμερα, μιας που σε ένα μήνα έβγαλα 2 φορές κριθαράκι. Ναι, υπάρχουν φορές που νιώθω πελαγωμένη, που δε προλαβαίνω να κάνω όλα όσα θέλω και όπως τα θέλω. Και γίνομαι αυστηρή με εμένα γιατί θέλω και προσπαθώ να τους ευχαριστήσω όλους και με πιέζω. Και βγάζω κριθαράκια», εξομολογήθηκε η Δούκισσα Νομικού δείχνοντας μια φωτογραφία από το μάτι της.

Ωστόσο, τα παιδιά της είναι και εκείνα που παίρνουν όλες τις σκέψεις από πάνω της. «Αλλά, μετά με αγκαλιάζουν σφιχτά τα παιδιά μου και μου λένε πως είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου και τότε όλα είναι καλύτερα» έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

Πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια έκανε μια μίνι απόδραση στην Ύδρα. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποστάροντας μια σειρά από φωτογραφίες.

Η παρουσιάστρια ταξίδεψε στο νησί για επαγγελματικούς λόγους και πόζαρε στον φακό με άκρως καλοκαιρινή διάθεση. Φορώντας καλοκαιρινά φορέματα, φωτογραφήθηκε με φόντο τη θάλασσα.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που πόσταρε, η Δούκισσα Νομικού ανάρτησε και ένα βίντεο με την ίδια να περπατά σε ένα από τα σοκάκια της Ύδρας. «Για μία ημέρα στη μαγευτική και αρχοντική Ύδρα» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ