Είναι επίσημο! Ο 16χρονος Victor Vernicos θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2023. Η ανακοίνωση έγινε το βράδυ της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. Είναι ο νεότερος εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η χώρα μας στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού.

Ο Victor Vernicos βρέθηκε στο στούντιο της ΕΡΤ και μοιράστηκε τις πρώτες του σκέψεις για τη συμμετοχή του στη Eurovision 2023. Λίγες ώρες αργότερα το Breakfast @Star αποκάλυψε το παρασκήνιο της έκτακτης ανακοίνωσης.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Star δεν ήταν προγραμματισμένο να ανακοινωθεί το όνομα του εκπροσώπου της χώρας μας στον διαγωνισμό από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και μάλιστα χθες.

«Ένα “παρεάκι” πολύ ισχυρό το οποίο πηγαίνει στη Eurovision και μάλιστα φέρνει πολύ υψηλές θέσεις στην Ελλάδα αποχώρησε από μία συγκεκριμένη εκπρόσωπο. Αυτό αποδυνάμωσε και τη συγκεκριμένη συμμετοχή και αμέσως μετά εξελέγη ο Victor» αποκάλυψε η Μαίρη Αργυριάδου.

Ο Victor Vernicos, που ανήκει στο roster της Panik Records, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Λίβερπουλ, με το τραγούδι What They Say, που έγραψε ο ίδιος!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ