Ο Άντριου Λάμπρου που εκπροσώπησε την Κύπρο στον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό του πλανήτη, που έγινε φέτος στο Λίβερπουλ, αποκαλύπτει στο ΟΚ! πόσο τον στήριξε η οικογένειά του στη Eurovision, αλλά και πόσο δεμένοι είναι όλοι μαζί.

Συμπληρώνει μάλιστα, πως όταν ήταν μικρός, η γιαγιά του το τάιζε πολύ με αποτέλεσμα να έχει παραπανίσιο βάρος και να δέχεται bullying γι’ αυτό.

«Έβλεπα πόσο περήφανοι ήταν για εμένα. Ειδικά όταν προκρίθηκα στον τελικό, κατέβηκα από τη σκηνή και τους είδα να κλαίνε. Ήταν πάντα δίπλα μου σε όλο αυτό το μουσικό ταξίδι. Ήξεραν τους στόχους που είχα βάλει και η εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision ήταν η στιγμή μου, η εκπλήρωση του στόχου που είχα βάλει. Ήταν σαν να βλέπουν το δικό τους λουλούδι να ανθίζει. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό. Προέρχομαι από μια πολύ όμορφη και αγαπημένη οικογένεια, ήταν πάντα το στήριγμά μου.

Μικρός ήμουν πολύ παχουλός, η γιαγιά μου με τάιζε πολύ και μου έκαναν bullying για το βάρος μου. Έτρωγα πολύ και εξακολουθώ, απλά τώρα πια γυμνάζομαι. Και οι δύο γονείς μας έδωσαν πολλές ευκαιρίες σε μένα, τον αδελφό μου και την αδελφή μου ώστε να εξερευνήσουμε τι μας αρέσει περισσότερο. Μας έγραψαν σε μουσικό σχολείο, μας μύησαν στον αθλητισμό. Στα 5 μου είχα ήδη ξεκινήσει μαθήματα πιάνου και αγάπησα αμέσως τη μουσική».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ