Αν πιστεύετε ότι το άστρο σας θα λάμψει μέσα από το τραγούδι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή στο Fame Story.

Η πιο διάσημη, τηλεοπτική, μουσική Ακαδημία, το Fame Story έρχεται στο Star από τη νέα σεζόν με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Κι αν είστε σε Fame story mood, η μουσική Ακαδημία σας προσκαλεί μέσω του TikTok στο μουσικό της challenge.

Το μόνο που χρειάζετε είναι να ανεβάσετε το βίντεό σας στο οποίο θα ερμηνεύετε την επιτυχία Fame σε όποια από τις εκδοχές της αγαπάτε και να προσθέσετε τα hashtags #famestorygr και #doitlikefame.

@famestorygreece

Κάνε και εσύ το Fame Story TikTok Challenge τραγουδώντας το «Fame» και ανέβασέ το με hashtags #FameStoryGR #doitlikeFame 💫 #ελληνικοτικτοκ #ellinikotiktok #τικτοκgreece #μουσικη #ελληνικητηλεοραση #FameStory #StarChannelTV

♬ πρωτότυπος ήχος – Fame Story

Η επιστροφή του Fame Story

Θυμίζουμε ότι οι σπουδαστές του Fame Story θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα από κορυφαίους καθηγητές στη φωνητική, την ερμηνεία, την κινησιολογία, το χορό και την έκφραση επάνω στη σκηνή, καθώς και πρόσθετα ενισχυτικά μαθήματα, που βοηθούν τόσο στη συνολική εμφάνιση όσο και στη διαμόρφωση της προσωπικής τους ταυτότητας ως καλλιτέχνες: social media training, σεμινάρια image making και styling, είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία, που θα βοηθήσουν τους επίλεκτους της Ακαδημίας του Fame Story να αναδείξουν τα χαρίσματά τους και να αποκτήσουν star quality!

3 λόγοι για να δηλώσει συμμετοχή στο Fame Story

Ο νικητής του Fame Story θα κερδίσει όχι ένα, αλλά τρία έπαθλα σημαντικά και άκρως τιμητικά: Θα εκπροσωπήσει την Κύπρο σε γνωστό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού το 2024! Θα εξασφαλίσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Θα λάβει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Διαβάστε επίσης:

Fame Story: Τα τρία απίστευτα έπαθλα του νικητή!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ