Η πιο διάσημη, τηλεοπτική, μουσική Ακαδημία, το Fame Story έρχεται στο Star από τη νέα σεζόν με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Στα χρόνια της προβολής του έχει αναδείξει παγκοσμίως 103 νικητές και φέτος θα ξανανοίξει τις πόρτες της στην Ελλάδα με σκοπό να αναδείξει τα καλύτερα νέα ταλέντα στο τραγούδι.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει και αν θέλετε κι εσείς να… θυμούνται όλοι το όνομά σας, μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση στο famestory.gr.

Οι σπουδαστές του Fame Story θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα από κορυφαίους καθηγητές στη φωνητική, την ερμηνεία, την κινησιολογία, το χορό και την έκφραση επάνω στη σκηνή, καθώς και πρόσθετα ενισχυτικά μαθήματα, που βοηθούν τόσο στη συνολική εμφάνιση όσο και στη διαμόρφωση της προσωπικής τους ταυτότητας ως καλλιτέχνες: social media training, σεμινάρια image making και styling, είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία, που θα βοηθήσουν τους επίλεκτους της Ακαδημίας του Fame Story να αναδείξουν τα χαρίσματά τους και να αποκτήσουν star quality!

Τα απίστευτα του νικητή του Fame Story

Ο νικητής του Fame Story θα κερδίσει όχι ένα, αλλά τρία έπαθλα σημαντικά και άκρως τιμητικά.

  • Θα εκπροσωπήσει την Κύπρο σε γνωστό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού το 2024!
  • Θα εξασφαλίσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.
  • Θα λάβει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Διαβάστε επίσης:

Το θρυλικό Fame Story επιστρέφει – Δείτε το τρέιλερ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ