Πρόκειται για το μυθιστόρημα της Έλενα Φεράντε, το οποίο γυρίστηκε στις Σπέτσες και μεταφέρει όλη τη δράση από την Ιταλία σε ελληνικό έδαφος. Το «The Lost Daughter» έχει το δικό του τρέιλερ και όπως θα δείτε έχει και ένα εξαιρετικό cast. Ολίβια Κόλμαν, Ντακότα Τζόνσον, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Τζέσι Μπάκλεϊ.

Η νέα Αμερικάνικη ταινία που αποτελεί διασκευή του μυθιστορήματος «The Lost Daughter» της Έλενα Φεράντε, φαίνεται πως θα μας απασχολήσει αρκετά. Η Μάγκι Τζίλενχαλ μεταφέρει τη δράση της ταινίας στο ιστορικό ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες.

Δείτε το τρέιλερ:

Η υπόθεση του βιβλίου είναι η εξής: Η Λήδα, καθηγήτρια πανεπιστημίου, χωρισμένη εδώ και καιρό, είναι αφοσιωμένη εξ ολοκλήρου στις κόρες της και στη δουλειά της. Όταν όμως τα δυο κορίτσια φεύγουν για να ζήσουν με τον πατέρα τους στον Καναδά, η Λήδα, αντί να στενοχωρηθεί, νιώθει ξαφνικά ελεύθερη. Η ζωή της τώρα φαντάζει πιο εύκολη. Αποφασίζει να πάει διακοπές σε ένα παραθαλάσσιο χωριουδάκι της Νότιας Ιταλίας. Μετά τις πρώτες ξέγνοιαστες μέρες, η συνάντηση με τα μέλη μιας “θορυβώδους” οικογένειας από τη Νάπολη θα φέρει στην επιφάνεια μνήμες των δύσκολων αποφάσεων και των συνεπειών τους για την ίδια και την οικογένειά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ