Το αποψινό ραντεβού του Αλέξη Παππά με την Έλενα ήταν σίγουρα αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο twitter. Ο νέος Bachelor επιστράτευσε τη γοητεία του και βάλθηκε να μας τρελάνει. Και ενώ πολλοί ξεκίνμησαν να σχολιάζουν τον Αλέξη που ψάχνει το άλλο του μισό στο ριάλιτι του Alpha, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και η αποψινή συντροφιά του.

H 28χρονη Έλενα, που ασχολείται με το marketing management και είχε κερδίσει το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης μοιάζει αρκετά στον Μάρκο Σεφερλή και το «τρολάρισμα» στο twitter δεν άργησε να έρθει. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν πως η Έλενα μοιάζει στον κωμικό ηθοποιό με ξανθιά περούκα.

Το ραντεβού της Έλενας και του Αλέξη, όμως, τα είχε όλα. Βόλτα με τα άλογα, τρυφερές κουβέντες, αλλά και τον ορό της αλήθειας με τον Αλέξη Παππά να αναφέρει πως είναι «ευθύς και ειλικρινής» και το twitter να θυμάται τις παλιές καλές εποχές του Survivor και την κόντρα με τον Τζέιμς Καφετζή.

Αυτό δεν ήταν όμως, το μοναδικό κοινό σημείο με το Survivor, αφού ο Αλέξης Παππάς χρησιμοποίησε και ένα τραγούδι του φίλου του, Τριαντάφυλλου για να δώσει στο ραντεβού του το τριαντάφυλλο της ασυλίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ