Ο τηλεοπτικός μαγειρικός διαγωνισμός βρίσκεται στην τελική του ευθεία για την κατάκτηση του τίτλου του MasterChef 2022 και του χρηματικού επάθλου των 50.000 ευρώ. Ο τελικός του MasterChef με τη live ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου και θα έχει εκπλήξεις.

Ένας από τους πρώην παίκτες του MasterChef, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος «άνοιξε τα χαρτιά» του στηρίζοντας ανοιχτά έναν από τους δύο φιναλίστ. Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος σε ένα από τα τελευταία του stories στο Instagram δημοσίευσε μια κοινή του φωτογραφία με τον Πάνο Κουμουνδούρο να φορούν την κόκκινη ποδιά και έγραψε: «Σήκωσέ το μπρο».

Θυμίζουμε ότι ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος είχε στηρίξει κατά τη διαδικασία των επιστροφών πολλούς από τους φίλους που έκανε στον διαγωνισμό του MasterChef καθιστώντας σαφές πως ο ίδιος δεν είχε την πρόθεση να επιστρέψει, αλλά περισσότερο να κινήσει τα νήματα έτσι ώστε να μπουν παίκτες που επιθυμούσε.

«Φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Έχω τους φίλους μου. Είμαι ικανοποιημένος με την πορεία μου στον διαγωνισμό. Όλα τα άλλα που έγιναν και δεν κατάλαβα πώς έγιναν κάποια πράγματα συγκεκριμένα όχι απλά θα τα άλλαζα, αν το ήξερα, δε θα τα έκανα ποτέ. Κάποιο συγκεκριμένο πράγμα που με έχει πειράξει βαθιά. Δεν είναι η ώρα να το πω. Θα το πω όταν πρέπει», έλεγε κατά την αποχώρησή του ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

Επιπλέον, για τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο, ο τελικός του MasterChef ήταν εξαρχής ανδρική υπόθεση, αφού ως πιθανότερους παίκτες για την πεντάδα εδινε τους Γιάννο, Μάριο, Παναγιώτη και Νικήτα. Αναφέροντας ότι από τις γυναίκες ήταν ανάμεσα στην Ελπίδα και τη Φανή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ