Το γεγονός ότι η Καρολίνα και ο Μάριος έγιναν τσακωτοί από την Παραγωγή στην καλύβα και η παραδοχή του Σάκη Κατσούλη ότι αυτό είναι κάτι που κάνει και ο ίδιος με την Μαριαλένα φαίνεται να έχουν δημιουργήσει περίεργο κλίμα της τετράδας με τους υπόλοιπους παίκτες. Η συζήτηση Καρολίνας και Μαριαλένας στην Καλύβα έδωσε μια ιδέα της κατάστασης που επικρατεί. Εκεί μεταξύ άλλων η Καρολίνα παραδέχτηκε ότι ο Μάριος έχει ξενερώσει.

«Ο Μάριος έχει ξενερώσει φουλ και φαίνεται», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια της Καρολίνας και ακολούθησε η ατάκα της Μαριαλένας ότι το ίδιο συμβαίνει και με τον Σάκη. «Γιατί δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα. Συμφωνείς ότι το κάνουν γιατί ο Σάκης είναι ο καλύτερος παίκτης και δεν μπορούν να τον διαβάλλουν με κάποιον άλλον τρόπο; Γιατί δεν τους δίνει δικαίωμα;», αναρωτήθηκε η παίκτρια.

«Σαφέστατα. Γιατί πριν, ας πούμε, δεν ενοχλούνταν; Γιατί το βλέπανε;», απόρησε η Καρολίνα.
Από τη μεριά της η Καρολίνα πρόσθεσε: «Έλα ντε. Λέει ο Μαρτίκας για την ψηφοφορία και θα δεις λέει, αν το κάνουμε εσκεμμένα, αν ψηφιστεί. Του λέω αν τον ψηφίσεις θα εκτεθείς. Αν πραγματικά μπορούσες, θα τον ψήφιζες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ