Η Ασημίνα Χατζηανδρέου πήρε θέση για το σκηνικό ανάμεσα σε Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και Μάριο Πρίαμο ήδη από το Συμβούλιο του Survivor All Star λέγοντας πως γνωρίζει πράγματα για την προσωπική της ζωή έξω. Τα τετ α τετ της Καρολίνας με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη έχουν γίνει το θέμα των ημερών και η Ασημίνα Χατζηανδρέου τοποθετήθηκε on camera για όλο αυτό.

«Τον Σάκη και την Μαριαλένα δεν τους είχε καταγράψει κάποια κάμερα από ό,τι κατάλαβα, αλλά τον Μάριο και την Καρολίνα από τον λόγο του Λιανού. Οπότε καταλαβαίνω ότι μπορεί κάποιος να έχει εκτεθεί και πάω να προλάβω μια κατάσταση, αλλά με μέτρο πάντα γιατί δεν μου πέφτει λόγος. Τόσο όσο. Δηλαδή είπα αυτό, κοίταξα στα μάτια την Καρολίνα γιατί δεν μου πέφτει και λόγος τι θα κάνουν στο κρεβάτι τους, στο σπίτι τους στο οπουδήποτε. Απλά επειδή είμαι στον ίδιο χώρο με ένα άτομο και το βλέπω κι επειδή γνωρίζω και κάποιον άλλον έξω, δεν θέλω από όλο αυτό να στενοχωρηθεί κάποιος», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια δήλωσε: «Πριν φύγουμε για να έρθουμε εδώ, γνώριζα πάρα πολύ καλά κάποια πράγματα και καταστάσεις και δεν τα γνώριζα μόνο εγώ. Τις γνωρίζουν και δημοσιογράφοι κι άνθρωποι άλλοι και αρκετός κόσμος. Δεν νομίζω ότι είμαι χαζή. Κοίταξα στα μάτια την Καρολίνα και της είπα, αν συμβαίνει κάτι κι υπάρχει κάτι γιατί η ποινή δεν πήγε στον Σάκη και στην Μαριαλένα. Ο Λιανός γύρισε τον λόγο του με τον Μάριο και την Καρολίνα. Σίγουρα, επειδή εδώ μέσα εμείς δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί, οι έξω ξέρουν σίγουρα καλύτερα με κάποιο πλάνο, με κάτι, δεν ξέρω, θα δουν και θα κρίνουν. Εγώ απαλλάσσομαι από αυτό, δεν ξανασχολούμαι. Κάνουν ό,τι θέλουν και όλα καλά».

Από την πλευρά του ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θεώρησε ότι η Ασημίνα δεν θα έπρεπε να αναφερθεί στην προσωπική ζωή μιας άλλης γυναίκας.

«Το τι κάνει ο καθένας στα προσωπικά του αφορά εκείνον. Μπορώ να δώσω μια δικαιολογία για το νεαρό της ηλικίας της. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαβάλlει. Το θεωρώ κατινιά», είπε μεταξύ άλλων η Καρολίνα για την Ασημίνα.

Η ένταση αυτή μεταφέρθηκε και στον χώρο του αγωνίσματος. Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα δήλωσε ότι δεν θέλει να επαναληφθεί ξανά κάτι για την προσωπική της ζωή. Από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσε ότι υπερασπίστηκε το άτομο που γνωρίζει έξω. Δηλαδή τον Bo με τον οποίο η Καρολίνα είχε σχέση πριν μπει στο Survivor All Star. Παράλληλα εξέφρασε την απογοήτευσή της προς τον Σάκη Κατσούλη.

«Αυτή η αναπαραγωγή της προσωπικής μου ζωής δεν θέλω να επαναληφθεί ποτέ ξανά. Ο κόσμος κρίνει και βλέπει σύμφωνα με αυτά που βλέπει ως survivors κι όχι σύμφωνα με το ό,τι υπάρχει στην έξω ζωή. Το ότι δεν υπάρχει πρόσβαση για κάτι που έχει έρθει στην πορεία αφορά εμένα. Το ότι εσύ συνδέεσαι με κάποιο τρόπο με την έξω ζωή και με εμένα αφορά εσένα, αλλά σε παρακαλώ να μην το αναφέρεις γιατί δεν έχει κανένας δικαίωμα να διαβάλλει την προσωπική ζωή του άλλου και δεν κρίνεται για αυτό. Νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρη στο συμβούλιο κι εσύ το αναπαράγεις.

Πώς υπερασπίζεσαι ένα άλλο άτομο; Όταν εμπλέκεσαι στην προσωπική μου ζωή; Σε παρακαλώ από εδώ και στο εξής να μην αναφερθεί ξανά κάτι τέτοιο για την δική μου προσωπική ζωή. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να το κάνει αυτό. Αν το κάνεις αυτό, είσαι φάουλ γιατί δεν σου έχω δώσει το δικαίωμα».

Το Twitter «πήρε φωτιά» με τα μηνύματα να υπερασπίζονται τη στάση της Ασημίνας και να τα βάζουν με την Καρολίνα και τον Μάριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ