Πριν από 4 περίπου χρόνια πέρασε το κατώφλι του Alpha και ξεκίνησε την εκπομπή της στη νέα της τηλεοπτική στέγη που η ίδια χαρακτήρισε ως οικογένειά της. Η εκπομπή TLive, όμνως, έφθασε στο τέλος της και έριξε αυλάία με την Τατιάνα Στεφανίδου να συγκινείται στην έναρξη της τελευταίας της εκπομπής.

Επιλέγοντας μια off white ολόσωμη φόρμα συνδυασμένη με μια ιδιαίτερη ζώνη και nude γόβες, η Τατιάνα Στεφανίδου ευχαρίστησε το κανάλι και τους συνεργάτες της για όσα έζησαν μαζί και αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό.

Τατιάνα Στεφανίδου: Η βόλτα με το σκάφος και η τρυφερή πόζα με τον Νίκο Ευαγγελάτο κάτω από το φως της πανσελήνου

«Είμαστε περίπου 4 χρόνια, με φώναξαν όπως με φωνάζουν πάντα τα κανάλια, στα δύσκολα. Το έχω καημό μία φορά στη ζωή μου να μου πούνε να πάω σε μία ζώνη χτισμένη που πάει σούπερ. Ήρθαμε εδώ 3 – 4 άτομα μέσα στα Χριστούγεννα και τα καταφέραμε το πρωί. Μετά μάς τα άλλαξαν, μας πήγαν μεσημέρι. Τα καταφέραμε και το μεσημέρι. Με ένα μικρό κόστος και με πολύ λίγο κόσμο. Η δική μας εκπομπή, μαζί με την εκπομπή του Νίκου Μάνεση ήταν οι πιο φτηνές εκπομπές όλου του Alpha. Τα καταφέραμε. Θέλω να σας πω ότι για το μεσημέρι δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε απέναντι από πολυπληθείς πανάκριβες παραγωγές, ριάλιτι τεράστια με κόσμο και υψηλές αμοιβές», ανέφερε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

Και συνέχισε: «Τα καταφέραμε γιατί θεωρώ ότι η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κερδίζεται κι αυτό το έχουμε κατακτήσει, γιατί δουλέψαμε πάρα πολύ, κάναμε πολύ ρεπορτάζ, εισφέραμε ρεπορτάζ και έρευνα και στον Alpha και γενικότερα υπήρξε πάρα πολύ μεγάλη αναπαραγωγή όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε εδώ, των θεμάτων μας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που είσαστε κοντά μας, εξαιτίας σας τα καταφέραμε».

Αναφερόμενη στη συνεργασία με τον Alpha, η Τατιάνα Στεφανίδου είπε:: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Alpha που μου έδωσε την ευκαιρία. Και θέλω να σας πω ότι μου είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί εδώ είναι το πρόβλημα. Εδώ βρήκα μία οικογένεια. Η οικογένεια δεν έχει να κάνει με τις αποφάσεις των διοικήσεων και των διευθύνσεων. Βρήκα μία οικογένεια στους συναδέλφους, κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο στον χώρο μας, γιατί υπάρχει συχνά κλίμα ανταγωνιστικό και τοξικό στα κανάλια. Δεν έχεις πάντα την υποστήριξη των συναδέλφων και γίνονται υπόγεια παιχνίδια. Εδώ δεν είναι έτσι, εδώ οι άνθρωποι στην ενημέρωση του Alpha είναι όλοι εκεί. Ο λόγος που η εκπομπή πήγε καλά οφείλεται και στη στήριξη των ειδήσεων, είχαμε εξαιρετική συνεργασία με όλους. Και γι’ αυτό δυσκολεύομαι πάρα πολύ. Και θέλω να πω για τους τεχνικούς μας στο στούντιο, θέλω να σας πω πως ό,τι κι αν είχα, όσο πιεσμένη κι αν ήμουν, μόλις κατέβαινα εδώ μου έφτιαχναν τη διάθεση, με τα αστεία τους και τις γλύκιες τους… Αυτά».

Διαβάστε επίσης:

Τατιάνα Στεφανίδου: Ποζάρει στον κήπο του σπιτιού της με το ιδανικό φόρεμα για τις διακοπές στα ελληνικά νησιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ