Σε μια αιχμηρή ανάρτηση προχώρησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μετά την αποχώρηση στο Survivor. Ο πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε με χαρακτηρισμούς μετά την αποχώρηση του Νίκου Γιάννη.

«Ποντικομαμή ήρθε η ώρα σου. Ντράπηκα με την κακιά σου απέναντι μου αλλά με έβγαλες ασπροπρόσωπο γιατί ο κόσμος κατάλαβε την πονηριά σου και την ξεφτίλα σου. Ποντικομαμή η πρώτη λέξη που σκέφτηκα μόλις σε είχα πρωτοδεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δήλωσε ότι δεν παίρνει πίσω τίποτα από όσα λέει. «Ήταν όντως αιχμηρή η λέξη. Ό,τι είπα για τον Νίκο Γιάννη ισχύει. Είδαμε ότι προχθές προστάτευσε τον Στάθη και όλη την κολλητή του την Σταυρούλα», ανέφερε αρχικά. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι και εκείνος τον είχε αποκαλέσει «σίχαμα». «Μου έχει κάνει πόλεμο πάρα πολλές φορές και πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Είχε μια αντιπάθεια απέναντί μου. Και στο ceremony με ειρωνευόταν συνεχώς», πρόσθεσε ακόμα ο πρώην παίκτης του Survivor Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος ανέφερε ότι του είχε φερθεί υποτιμητικά.

Το ταξίδι του στο Survivor τελείωσε το βράδυ της Τρίτης για τον Νίκο Γιάννη. Ήταν υποψήφιος μαζί με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, τον Άρη Σοϊλέδη και τη Μαίη Εμμανουηλίδου.

«Νιώθω ήρεμος. Στεναχωριέμαι που δεν θα συνεχίσω παρακάτω. Χαίρομαι που θα είναι μέσα η Σταυρούλα και ο Στάθης. Είμαι σίγουρος ότι και τα δύο παιδιά θα φτάσουν στον Ημιτελικό. Θα γυρίσω πίσω στην Αθήνα, θα τους στηρίξω. Θα ήθελα να το σηκώσει η Σταυρούλα. Είναι η κολλητή μου εδώ μέσα. Έχει μάθει να παλεύει, όπως παλεύει και εδώ μέσα», ανέφερε ο Νίκος Γιάννης μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ