Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor διάσημοι και Μαχητές τα έδωσαν όλα στο στίβο μάχης για να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού που ήταν το μέλι. Η ομάδα των Διασήμων ήταν τελικά αυτή που επικράτησε με σκορ 10 – 7 έναντι των Μαχητών και απόλαυσε το έπαθλο.

Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης όμως αντάλλασσαν συνεχώς από μακριά φιλιά και ματιές ενώ λίγο αργότερα η ηθοποιός πλησίασε τον παίκτη των Μαχητών, του έδωσε μια σφιχτή αγκαλιά και ψιθύρισαν ο ένας στο αυτί του άλλου.

Το σημερινό επεισόδιο αναμένεται να γίνει χαμός καθώς από ότι είδαμε στο τρέιλερ του Survivor, ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρεντή ανταλλάσουν το πρώτο τους φιλί στο στόμα. Αυτό το φιλί ενόχλησε τον Βαλάντη ο οποίος όπως φαίνεται έκανε τα παράπονά του στο συμβούλιο του νησιού.

Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Βαλάντης είναι σίγουρα τα δύο πρόσωπα που οι ιθύνοντες του παιχνιδιού βλέπουν να κερδίζουν το ενδιαφέρον του κοινού γι’ αυτό και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η παραγωγή θέλει να τα κρατήσει στο παιχνίδι με νύχια και με δόντια. Ωστόσο, όπως αποκλειστικά αποκαλύπτει το okmag η γνωστή ηθοποιός ίσως να μην είναι για πολύ ακόμη… μόνη στον Άγιο Δομίνικο. Έχει δεχθεί πρόταση για το Survivor και ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή, Γιάννης Λιγνός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ