Στην τελική ευθεία μπάινει σιγά σιγά το Survivor, αλλά οι ανατροπές δεν έχουν τέλος. Το βράδυ της Κυριακής 12/6 το Survivor ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στις ομάδες και οι δυο νέοι αρχιγοι θα αποφασίσουν για τη νέα συστασή τους. Ωστόσο, στον στίβο μάχης μετά τους αγώνες κατάταξης η Μαίη ήταν αυτή που κατάφερε να ξεχωρίσει σημειώνοντας τις περισσότερες νίκες από όλους.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής λίγο πριν την έναρξη του στίβου μάχης, ανακοίνωσε στους παίκτες του ριάλιτι ότι για μία ακόμη φορά θα γίνει αναδιαμόρφωση των ομάδων, για αυτό θα κληθούν πρώτα να παίξουν σε αγώνες κατάταξης. Έτσι θα προέκυπταν οι δύο νέοι αρχηγοί, οι δύο πρώτοι δηλαδή στην κατάταξη, που θα είχαν την ευκαιρία να διαμορφώσουν τις δύο νέες ομάδες κατά τη δική τους επιλογή.

Στην κορυφή του πίνακα βρέθηκε ο Άρης Σοϊλέδης, που κράτησε τη μπλε μπαντάνα και πήρε στην ομάδα του τους: Νίκο Γιάννη, Σταυρούλα Χρυσαεϊδή και Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στην κόκκινη ομάδα αρχηγός αναδείχθηκε ο Γιώργος Ταλάντσεβ με συμπάικτες τους: Στάθη Σχίζα, Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου και Σπύρο Μαρτίκα.

Αυτή που ξεχώρισε όμως στον αγώνα ήταν η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου γνωστή ως Μαίη που έκανε το Twitter να πάρει φωτιά.

Δείτε τα 10 καλύτερα tweets για τις non stop νίκες που έφερε η Μαίη:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ