Στην Ελλάδα επέστρεψε η Βρισηίδα Ανδριώτου έξι μήνες μετά την είσοδό της στο Survivor. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης αποχώρησε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού και τώρα είναι πια πίσω στη βάση της. Η Βρισηίδα Ανδριώτου εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος φορώντας ένα ψηλόμεσο denim και λευκό καπέλο.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μάλιστα καθόλη την παραμονή της στο αεροδρόμιο δεν αποχωρίστηκε στιγμή τη μάσκα προστασίας της για τον κορονοϊό.

Η ίδια μάλιστα παρά τις πολλές ώρες της πτήσεις της έδειχνε να είναι χαλαρή και ανανεωμένη.

Μόλις έφθασε στο αεροδρόμιο οι άνδρες της παραγωγής τη συνόδευσαν ως το όχημα που την παρέλαβε και τη μετέφερε στο σπίτι της.

Οι δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες μέρες:

Τις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρηση από το Survivor έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην εκπομπή Love It. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης μίλησε για τα ξεσπάσματά της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα. Για πρώτη φορά μάλιστα η Βρισηίδα Ανδριώτου ξεκαθάρισε τι συνέβη ανάμεσά τους.

«Είμαι μια κοπέλα πολύ της σχέσης. Όλοι οι σύντροφοί μου με πρόσεχαν, με φρόντιζαν και με είχαν σαν πριγκίπισσα. αυτό με γοήτευε. Για να κολλήσω με έναν άντρα αυτος έπρεπε να με προσέχει πάρα πολύ. Και ο Σπύρος άρχισε να με προσέχει πολύ.

Είναι ο πιο καθαρός Survivor και μου έλεγε “να σου πλύνω τα πόδια για να μπεις στην καλύβα”, “να σου δώσω λίγο από το φαϊ μου”, “να σου πλύνω τα ρούχα”. είδε ότι είμαι μια παρεξηγημένη κοπέλα που βοηθούσα πολύ. Και άρχισε να με πλησιάζει. Αυτό που με γοήτευσε ήταν η συμπεριφορά του που ήθελε να με βοηθήσει. Δεν ήταν παιδάκι, ήταν άνδρας.

Μετά στην ένωση τον είδα περιποιημένο με τα ρουχαλάκια του, με έιδε και εκείνος. Χορέψαμε, κάποια στιγμή κοιμήθηκα στα πόδια του, οπότε αυτό μας έφερε πιο κοντά», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Μετά υπήρχαν τα βλέμματα και τα αγγίγματα. Το πάθος αυτό δεν είναι ότι έσβησε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες: NDP.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ