Το Survivor μπαίνει σιγά σιγά στην τελική του ευθεία με λιγότερο από έναν μήνα να μας χωρίζει από τον μεγάλο τελικό. Ο τελικός του Survivor θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, με πιθανότερη ημερομηνία, αν δεν υπάρξει κάποια σημαντική αλλαγή που να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού την Τετάρτη 6 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του okmag, οι φιναλίστ του reality θα μείνουν όπως συνηθίζεται σε μια πολυτελή βίλα μέχρι τη διεξαγωγή του τελικού. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους δικούς τους ανθρώπους έπειτα από μήνες, κάτι που θα δούμε και τηλεοπτικά, αφού θα πραγματοποιηθεί γύρισμα.

Ανάμεσα στους 9 παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο, ο Άρης Σοϊλέδης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου θεωρούνται τα μεγάλα φαβορί από πολλούς. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να δούμε την αρραβωνιαστικιά του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά να εμφανίζεται στο reality, ή τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν έχει κρύψει το πόσο στηρίζει την αγαπημένη του Ασημίνα. Ή ακόμα την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αν ο Στάθης Σχίζας καταφέρει να κρατήσει τη θέση του στο παιχνίδι, όπως και τον αθλητή Παναγιώτη Τριβυζά που έχει μείνει πίσω στην Ελλάδα να ετοιμάζει τον γάμο του με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ